Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirinke

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát,ha másért nem,ezért érdemes volt végigcsinálni! Képzeljétek el, hogy legkedvesebb hozzátartozóim együtt vártak Ferihegyen Marcival és Robival (akinek elvileg már Debrecenben kellett volna lenni). A Piroch család Zsuzsival, Rezsővel és Rudival képviseltette magát, ott volt…..
Az ocean nagyon hideg! Bar tegnap hetagra sutott a nap, gyonyoru tiszta ido volt, csak a labamat dugtam bele, hogy azert megis...Ma pedig! 15 fok, szel, eso. Majd megfagyok, raadasul az unnepelyes ruhaegetesnek a piros kockas flaneling esett aldozatul... "A camino adta, a camino elvette"…..
Ani Camino Blog Lapzarta meg nincs! 2007.07.21 16:20:04
Dehogy van, Nagyagi! Merthogy itt, Fisterraban vegre van net, igaz, hogy veszesen rovid az idom.VEGE!!!!!Igen, ma egy honapja kezdtem a menetelest, es ma itt vagyok a celnal. Santiago utan aranylag jol jottem a szandalban, de tegnapra kiderult, hogy megsem o az igazi. Ma mar nagyon fajt benne a…..
Ani Camino Blog Hírzárlat... 2007.07.20 16:00:00
... szerencsére nincs, csakúgy, mint netkapcsolat, ami már kevésbé szerencsés... Így egy gyorsjelentésben továbbítom a legújabb fejleményeket, ecce:júli 18.- az egyik sarkon váratlanul egy sportbolt jött szembe, ahol sikerült egy kiváló Columbia szandált beszerezni- az aznapi 35…..
Mert  az ma megtortent velem. Na , talalgassatok. Addig leirom, hogy tegnap nem volt net, de nem is volt nagyon mit irnom. Be kellett hozzam az eso okozta lemaradast, ezert 30-at mentem, gyakorlatilag vegig eukaliptuszerdoben, kozben 1-2 pici falu. Elso voltam a szallason, ami egesz jo volt,…..
Ani Camino Blog Micsoda nap! 2007.07.15 11:58:40
Pedig meg del sincs! Azzal kezdodott, hogy reggel torokfajassal ebredtem, ami meg az almoskonyv szerint sem jo jel. Aztan, alighogy elindultam, kiderult, hogy nagyon hideg van, ezert mindent felvettem. Ez konkretan egy pulcsit es egy inget jelent. Az elso faluban megalltam kavezni, mikor elkezdett…..
Marci, vegre csobbantam! Na nem  a felduzzasztott folyoban, mert ott tilos, hanem egy helyes kis strandon. Az tortent, hogy a szieszta utani varosnezo korutamon egyszercsak mit latok? Turkiszkek feszitett viztukrot! Es mivel 6-kor meg duhongott a kanikula (es  meg 1/2 1o-kor is sut a nap,)…..
Igazi Osanyava lettem,de nagyon jo! Zsuzsa, az allatka nem mutatta meg a mellenyet. Nagyon aranyos volt, meg meg is allt egy pillanatra, es beleszimatolt a levegobe,de mire elokaptam a gepet, persze sehol se volt! Dori, vigyazz, mert szavadon foglak! Persze  a Voros, a Focis meg a Vicces, na…..
Ani Camino Blog Sarriaban vagyok... 2007.07.12 14:31:54
...nem keveren do ossze a sangriaval, sajnos .   Ezzel  a klavituraval asszem sok bajom lesz.A mai napot szinte meg sem ere ztem, mar 3/4 1-kor itt  voltam,pedig mar nem is kelek hamar,majdnemhogy utolsonak indulok. Most a vizekrol irok. Mindenhol itt csobognak. A falvak kozkutjainak…..
A megerkezes igen szinpadiasra sikeredett. Hegyteto, gomolygo kod, szol a dudazene es minden ketszer annyiba kerul. Ez O Cebreiro, a vilag teteje. Mar kb 2 napja kezdett megvaltozni a taj. Nyoma sincs az eddigi mediterran hangulatnak. Nincsenek tegla vagy valyoghazak, apacabarat csereptetok, omlo…..
Ani Camino Blog Kicsit megkésve, 2007.07.10 16:15:00
de azért célba ér ez az üzenet is... Amit anyu július 8-án küldött nekem (Marcinak) sms-ben, hogy rakjam fel a blogra. Utólag is bocs, hogy csak most, de ezer felé pörögtem, elfelejtettem. Szóval, ezen a csodás napon, a mi neves, világhírű túrázónk egyéni csúcsot döntött, ami…..
Ani Camino Blog Na vegre... 2007.07.07 19:46:14
...bepofatlankodtam ebbe a masik alberqueba,es itt jo a net. Eloszor ide jottem be, de valamiert meggondoltam magam, es a masikba mentem, en hulye(Evi, figyelsz?) Na a tegnapi nap. Pihenonapot tartottam,mert elerkeztem Leonba, es ott sok a latnivalo. Egy napig jartam a varost(papucsban, szet is…..
...kisernek utamon,ezek kozul a kigyoknak nem orulok.Ketto volt eddig,egy masfel meteres vilagoszold, es egy kicsi,rovid, fekete. Szerintem az vipera volt. Mindketto keresztbe kigyozott az uton. A pockok pedig atcikaznak ipari mennyisegben elottem. Az ut ket oldala olyan, mint az ementhali sajt. A…..
Ez egy teljesen kulonleges klaviatura,nagyon lassan megy vele a dolog.Nincs is sok irnivalom.Vegig a meseta,kozbe.egy 9oo-as hegy.A nap tuz, de halisten nincs, csak kb 3o fok.Az utitarsaimrol:Magyar Gabor a Duracell-sejk(a feher pelenkarol,amit a fejen hord),o a hadtapos.Edit,a felesege a penzugyes…..
kerdezte telefonon Andi ferje.Ez olyan jo vicc, hogy vegig ezen rohogunk. A tegnapi szallas meger meg 1-2 mondatot.Lepusztult,piszkos tomegszallas,a vezetoje egy kozonseges luvnya, aki futyult mindenre. Mar 5-kor kezdenek kelni az elso zarandokok, es kepzeljetek, 3/4 7-ig nem nyitotta ki a wc-mosdo…..
Ani Camino Blog Egy kis baleset... 2007.06.30 17:27:08
...tortent ma velem reggel. Palma veletlenul becsipte a bal kezem 3 kozepso ujjat a bejarati ajtoba indulaskor.Ugy nezem,2 kormom odavan, de egy biztos. A legrosszabb,hogy most csak egy kezzel tudom a botot fogni, igy nehezebben haladok. De azt kell gondoljam, hogy ennek igy kellett tortenni, hogy…..
es ehhez kepest 3 hegyen kellett ma atmennunk. Arnyek egy deka se, most bezzeg nem volt huvos. 3o volt a terv, de a tarsasag nagyobbik fele rohadtul kivolt, es az utolso elotti faluban akart aludni. Nekem igy is jo, nem akartam szivoskodni,mert jo kis banda, ameddig lehet, egyutt maradunk.(De…..
Ani Camino Blog Profulsz... 2007.06.28 18:17:45
ez nagyon tetszik. Nehany ora mulva visszaszereztem a gepet, es meg megprobalok leirni nehany tegnap elvesztett gondolatot. Tegnapelott este talalkoztam 1 magyar csajjal,Palma,pszichologus Nyiregyhazarol,es megbeszeltuk, hogy egyutt indulunk,de o nem jon annyit. De olyan jol elbeszelgettunk, hogy…..
Ani Camino Blog Sajnos, 2007.06.28 13:34:03
ategnapi levelem elveszett az eterben,de nem irom ujra. A lenyeg, hogy 38-at mentunk,5-en magyarok. Ma Loreal-nap volt,csak 24, de abbol az utso 5-ot kocsival tettuk meg. Ott pihegtunk ugyanis az arnyekban, mikor megallt egy kocsi, es azt mondta, hogy ha az o alberqujaba(szallas) megyunk, akkor…..
Ani Camino Blog Lavarette 2007.06.26 16:00:46
a kisvaros neve,ahova megerkeztem.(Kovetitek a terkepen?) Ma 33 volt.Nem a fok, a km! Az idorol annyit, hogy delelott fol kellett vegyem a polarpulcsit! Anna, ma csuklottal sokat? Az ut fele aszfalton ment, langol a talpam. Atjottem  Navarrabol La Riojaba. Ez allitolag a leghiresebb bortermo…..
Ani Camino Blog Ma csak lajtos... 2007.06.25 15:22:02
nap volt,29 km-rel. Ugyanis a kovetkezo szallashely meg 12 km-re lett volna, es azt (meg) nem merem bevallalni. Nagyon jol birtam, ez betudhato:a,rovidebb volt a tavb,kikerultem 1 nagy hegyetc,kezdek belerazodniEgyedul megyek, de nagyon elvezem.Nagyon orulok,hogy igy alakult, eljen Bibike.Vannak…..
5 perce hallottam ezt a koszonest,amikor felvonszolodtam a zarandokszallas 2. emeletere,hogy elfoglaljam a szamomra kirendelt 39.sz. agyat(hurra,also!) Egy regi tanitvanyom, Jakab Judit,az elso osztalyomba jart. Bartfai Judit biztosan emlekszik ra.Na de a lenyeg: tegnap egesz nap Erzsike neked…..
Ani Camino Blog Egy hideg sor... 2007.06.23 17:01:07
 a kezem ugyeben, a labamon papucs(aaaaaaah),es itt ulok Utergaban, jelentem,legyoztem a mara kitervelt 32-t. Senki nincs meg itt azok kozul, akikkel egyutt indultunk SJPP-bol.De nem is nagyon szamitok nrajuk,a ket magyar csaj eppcsak le nem hulyezett.De nincs mese,ha ki akarok jonni az…..
Ani Camino Blog Azt hinne... 2007.06.22 15:49:57
...az ember,hogy a 2. nap nem lehet olyan nehez,f0leg a terkepre nezve.Hat legalabb ugy kivagyok,mint tegnap, de az biztos,hogy a hatizsakom ma nehezebb.Szidom is magam egesz nap a plusz cuccok miatt,es komolyan forgatom a fejemben azt a gondolatot,hogy holnap Pamplonaban feladok haza egy…..