Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skin666

47 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Szerelem!     A szerelem olyan mint a bűvész show, az elejétől fogva csodásnak tűnik,de tudod szemfényvesztés és csalódás ér a végén.       Edit szerettelek téged , de te csak fájdalmat hoztál nékem. Szerettelek,tiszteltelek téged, s…..
Amiről az országos sajtó hallgat: gárdisták a gátakonTöbb száz gárdista és hazafi segít országszerte az árvíz sújtotta területeken. A nemzeti radikális tábor egésze megmozdult, hogy segítsen a bajba jutott embereken. A napok óta tartó ítéletidő ellenére rendületlenül…..
Gárda-mellényben tette le Vona az esküt, LMP-s Sólyom háborgott, a Fidesz a szemkilövetőknek adta a nemzetbiztonsági bizottságot, Székely Himnusz a ParlamentbenAlig néhány perccel azután, hogy Orbán a múlt legyőzéséről beszélt, az újdonsült házelnök, hatalmával visszaélve,…..
      Szabadságot Magyarországnak!!!     Fiam kérdezi mi ez a lánc? Mondjam, hogy elmaradt a dicsőséges tánc? NEM, NEM, SOHA!!! Szóljon hát a dicsőséges tánc és szakadjon a rablánc!!!       Tudom nehéz a harc és véres minden MAGYAR arc, de ha…..
Ügyészségi pofon a gárdamellényezőknek: elutasították a Vona elleni feljelentéstBűncselekmény hiányában elutasította az ügyészség Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter feljelentését, amelyet Vona Gábor ellen tett, amiért a Jobbik elnöke azt mondta, az új…..
Nem jogsértő a Magyar Gárda mellényének viselése az Országgyűlés alakuló ülésén Minden híresztelés ellenére nem sért semmilyen jogszabályt Vona Gábor (és más sem) azzal, hogy a Parlamentben az oroszlános mellényben vesz részt az alakuló ülésen - írja közleményében a…..
Csaknem halálra vertek egy fiát védelmező férfit a cigányok(?) Az alábbi bűncselekmény elkövetői 95%-os biztonsággal cigányok; nemcsak az elkövetés helye és módja, az illetők lakhelye és közlekedési eszköze, hanem amiatt is, hogy a kettőből az egyik elkövetőnél a vád (az…..
Csikket is elnyomtak a tanárnő arcán a cigányok Reklám Az alábbi BORS-cikkből kiderül, hogy nemcsak a most a híradásokba került almamelléki ork terrorizálja tanárát; egy másik, 11 éves ork is, idézzük, “egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.” A…..
December 5. ceremóniamesterei gyalázzák meg Trianon 90. évfordulóját is - kiszorította Geszti a Hősök teréről az emlékezni kívánó magyarokat Reklám Pénzért kokárdát is tesz a zsidóJúnius 4-én és 5-én, a magyar nemzet tragédiájának 90. évfordulóján a Geszti…..
"A szövetségesek sokkal több háborús bűnt követtek el Normandiában, mint azt bárki is hitte" Reklám A második világháborús győzelem nem volt makulátlan diadalmenet: a D-nap a német borzalmak végének kezdete, és egyben a szövetséges atrocitások véres nyitánya…..
Jobbik: Védőhatalmi ernyőt a székelység fölé! Reklám A Jobbik Magyarországért Mozgalom a leghatározottabban támogatja a Székely Nemzeti Tanács felhívását, miszerint Magyarország - bevált külföldi példák nyomán is - vállaljon védőhatalmi státust a székelység…..
Felvidéken is tanítónőt vertek tetvesék - de ott nem kussolnak a politikusokMegvertek egy tanítónőt roma szülők a szepességi Szepesolasziban - jelentette a TA3 tót hírtelevízió szombaton. A TA3 szerint az incidens pénteken történt. A szepesolaszi általános iskolában két…..
Budaházy miatt nagy a rendőri készültség Floridában? addthis_language = "hu"; addthis_header_color = "#FFFFFF"; addthis_header_background = "#000000"; addthis_hover_delay = 300; 2010 - április Budaházy György lehet, hogy van valami jó abban, hogy ennyire megalázó módon…..
skin666 Cigányterror az Avason 2010.04.22 20:32:52
Cigányterror az AvasonAz alábbi riportban különösen az avasi közállapotokat leíró részeket (azaz az anyag túlnyomó többségét, a legutolsó fejezet kivételével) érdemes elolvasni – igen, valódi pokol az egész, és erről csak és kizárólag a betelepített cigányok…..
Ez nem rasszizmus, ez ragozás - újratöltve Én tanulok, te tanulsz, ő lóg. Én vizsgázom, te vizsgázol, ő nem buktatható. Én dolgozom, te dolgozol, ő hátrányos. Én spórolok, te spórolsz, ő segélyt kér. Én építek, te építesz, ő igényel (és kap is). Én gyereket szülök, te…..
skin666 Nem cigány a cigány!!! 2010.04.13 12:35:58
Több forrásunk is megerősítette, amit tegnap írtunk: "a gyilkos nem cigány származású - csak az identitása az. A szabad identitásválasztás alapján tehát akár annak is tekinthető: sajnos ismét az elcigányosodás jelenségével állunk szemben." A gyilkos: forrásaink és…..
Pulóverért gyilkolt Dunaújvárosban egy cigány (?)Fényes nappal halálra késeltek egy fiatalt a Bercsényi és a Táncsics utca sarkán - állítólag egy pulóver volt a vita tárgya. A Bercsényi és a Táncsics Mihály utca kereszteződése - a szörnyű tett helyszíne - A sérültet…..
skin666 Kopp a zsidesznek!!! 2010.04.09 08:12:04
Lendvai Ildikó ma reggel az mtv-nek azt nyilatkozta,hogy ha lesz olyan egyéni választó körzet ahol a Jobbik előrébb végez, mint az MSZP akkor se fognak lemondani a Fidesz javára...
Trianon emlékére     A Kárpátok koszorúja, magyarok hazája. Elvették földünk a bocskoros oláhok, dögöljetek meg köcsög románok.     A sógórok is loptak tőlünk, de mi nem tűrjük. A földünk vissza vesszük, Magyarországot újra szabbaddá tesszük!!!…..
Szamurájkarddal és kaszával mentek "locsolkodni" a cigányok - egy füstöst megöltekEgy cigány meghalt, több pedig megsebesült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón, amikor két társaság összeverekedett a település cigánysorán hétfőn a déli órákban. A helyszínelés…..
Húsvét másnapján az jutott eszembe, Nokia dobozát vettem a kezembe. Kenőpénz, csúszópénz mennyi fér el benne? Hagyónak, Demszkynek elég sosem lenne! Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket, Mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket! Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal,…..
skin666 Ez az igazság!!! 2010.04.04 10:13:05
Az LMP a Fidesz fiókpártja, az SZDSZ utódja. Figyelmeztessük ismerőseinket ! 2010-04-04 02:38 barikád.hu VezércikkAktuálisFriss hírek Küldje el ismerősének! Érzed? Hogy sarokban vagy?Ivády Gábor (LMP) szerint ha a második fordulóba…..
2010-04-01 19:24 barikád.hu VezércikkFriss hírek Küldje el ismerősének! Bankadót vezetne be, parlamenti vizsgálóbizottságot hozna létre a bankok tevékenységének vizsgálatára és megtiltaná a kilakoltatásokat a Jobbik, ha kormányt alakíthat az…..
skin666 Kolompár hazudik!!!! 2010.04.02 07:29:07
Kolompárnak mentelmi jog sem kell addthis_language = "hu"; addthis_header_color = "#FFFFFF"; addthis_header_background = "#000000"; addthis_hover_delay = 300; 2010 - április Felfüggesztették Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnökének mentelmi jogát, több…..
skin666 Mi ez? 2010.04.01 12:24:18
"Börtönt Budaházynak, Vona a nemzet szégyene" addthis_language = "hu"; addthis_header_color = "#FFFFFF"; addthis_header_background = "#000000"; addthis_hover_delay = 300; 2010 - március Csabainé és Lengyel Károly által felbérelt, buszokkal beszállított cigányok,…..