Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amenhotep

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elhallgatott hatlövetű vallomása   Dr. Derrick Pounder. Megfigyeltétek már, hogy minden nagy detektívet Derricknek hívnak? :) Az előző posztban leírtam, hogy Derrick Pounder professzor a dundee-i…..
Furcsa cikk  jelent meg szerdán az Index Belföld rovatában. Minden más esetben valamely bulvár oldalon kötött volna ki (ne örüljünk, hamarosan a bulvár médiát is eléri), ha nem épp arról volna szó, hogy a magyar népképviseleti országgyűlésnek írta (= üzente) meg önjelölt…..
Sziasztok,A jelentkezési időszak lezárult :) Persze aki jönni akar, még jöhet, ne felejtsétek: Február 5, délután 6 óra a kezdés. A találkozó a Fanyűvő étteremben lesz, a pontos helyszín megtekinthető itt. De aki lusta térképet nézni: úgy lehet oda eljutni, hogy a 3-as…..
Lenin és Sztálin Gorkiban 1922-benEgy témával, a kommunista szombatok témájával már foglalkoztunk blogunk keretében azokból a 'lenini eszmékből', amelyek az 1920-as évek nagy keleti átalakulásának történetébe illeszkednek, s amelyek itt vannak velünk, kisérnek minket (kisérték…..
Az úzok az oguz törzsszövetség tagjai voltak. Ez így valószínűleg nem túl sok információ az átlagolvasó számára, hacsak nem maga is sztyeppei nép rajongó (én egyébként nem vagyok az, csak érdekelt a téma hajdanán. Bizánc szerintem sokkal izgalmasabb, vagy éppen az ókor :).…..
A Total War sorozat valódi népszerűségét az adja, hogy a sorozat játékait eleve úgy tervezték, hogy azok moddolhatóak legyenek. Ez azért nem annyira egyszerű feladat, mert valamilyen szinten érteni kell grafikai programok használatához, illetve ismerni kell a játék adatfájljainak…..
Amenhotep 2009.11.30 08:21:30
@Szkita: Egyetértek, sőt ha jól tudom már javában dolgoznak egy újabb verzión is. Lehet, hogy kevesen tudják, de magyar fejlesztésű a Reality mod is, amivel rengeteget nyomtam régebben. Nagyon jó kis mod, valósághű történelmi adatokkal.
A Kingdoms a múlt héten kitárgyalt MTW2 hivatalos kiegészítője. Az ellenfél halomra ölésének, és az elfogottak lefejezésének ezúttal nem Európában, hanem négy külön régióban, és időszakban hódolhatunk. Bár némiképp ez a kiegészítő a "rókáról újabb bőr…..
A Medieval II Total War a már több kritikában is tárgyalt sorozat utolsó előtti része - mint ilyen ez sem újdonság - de (azon túl, hogy ezt is megkaptuk tesztelésre), ő is kapható ún. "arany kiadásban". Ez az alap játékot, és a Kingdoms nevű kiegészítőt tartalmazza,…..
A következő játék, amely a támogatónk jóvoltából a kezünkbe jutott, a Grand Ages Rome nevű városépítős játék. Ismét a Római Birodalom korában vagyunk (ami azt illeti, ez népszerű témája a stratégiai játék-fejlesztőknek), de totális háború helyett most sim…..