Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marionet

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glória a szavak felett Kickboxer 2018.10.13 20:02:18
Mikor azt gondolod, minden rendben van, de valahogy érzel valamit a levegőben. Nem is tudod, mi az, csak fura birizgálást az éterben. Ò igen, ez a vihar előtti csend, amely lassan vonulò sötét fellegként árnyékot vet a fejed felett. Szikrák pattognak a levegőben, mint kovakövek koccanòs tánca. Igen,…..
Lehet, hogy eddig nem is láttam tisztán. Lehet, hogy, minden, amit láttam egy szürkelencséjű szemüveg hazugsága volt. Lehet, hogy aminek láttalak téged, sokkal rosszabb annál, mint amilyen valòjában vagy. A nap az égen is fátyolosan ontotta a meleget, ahogy a győztes futò is erőtlenül tartotta a…..
Egy történet Anyuval. Töprengtem rajta, hogyan ragadjak ki egyet a sok közül? Hiszen egy folyamatos történés részese vagyok általa. Édesanyám egyetlen gyermeke vagyok. Alig voltam 2 éves, mikor szüleim elváltak. Engem Anyukám nevelt egyedül. Emlékszem rá, hogy kiskoromban, ha vonaton utaztunk,…..
Kisgyerekes anyuka lévén, napi szinten foglalkoztat, hogy miből kellene megélni és hozzátenni a családi kasszához. Na hát akkor vegyük sorjába, hogy milyen lehetőségek tárháza kínálkozik egy magamfajta anyuka számára ma kishazánkban. Van egy kicsinosított önéletrajzod és azt gondolod, hogy majd…..