Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macsipacsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a snapshot a bétának lenne az RC-je. A korábbi snapshotban sok HTML5-ös fícsört kaptunk. Megjegyzés: Ha problémát tapasztalsz a Geolocation-ben akkor nézd meg másik böngészőben is és ha ott is, akkor a szolgáltatód oldalán van a probléma. Leginkább vezeték nélküli…..
macsipacsi 2010.06.16 12:56:14
@Baldric2: igen, csak ugye az emlitett kapacitas. Van most igy is eleg dolga az emlitett webm+html5 featurek implementalasaval a team-nek, ebbol engedni nem lehet.
Regi szep idok, mikor az operaban tenyleg volt innovacio, most meg mas ott tartunk, hogy masok utan kullog.
btw ha a linkre ragyurnanak meg, az jot tenne a bongeszonek
macsipacsi 2010.06.16 13:00:43
@macsipacsi: plusz ez a sebesseg mizeria is egyre viccesebb. huh, ilyen olyan banchmark tok irrelevans addig, amig a flash penetracioja ekkora, es a canvas hasznalata nincs belathato idon belul.
macsipacsi 2010.06.16 12:30:30
@Baldric2: az extensionnak ket nagy elonyet latom. egyik a konnyu kezelhetosege (install/uninstall/config), szemben az userjs-sel, amit ha configolni akarsz, bele kell turnod a js-be, illetve az install sem trivialis sima usernek
masik, hogy levesz egy csomo terhet az opera fejlesztokrol, mert mas megcsinalja helyettuk a munkat. oke, eleinte lehet, hogy egy ganyolt, memleakes valami lesz, de ha sokan moge allnak, akkor a kozosseg fel fogja karolni

Az meg megint mas kerdes, hogyha Te valami megszoktal az operaban, ahoz _van_ ff extension, forditott esetben meg max. megszokod a dolgot, jobb esetben vert izzadva irsz ra egy userjs-t (aminek ugye vannak korlatai).