Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papori

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reformatica Napi Ige: Hangzavarban 2010.06.06 09:12:56
"Egy napon az történt, hogy Éli a szokott helyén feküdt. Szeme már homályosodni kezdett, alig látott. Az Isten mécsese még nem aludt el, és Sámuel ott feküdt az Úr templomában, ahol az Isten ládája volt. Az Úr szólította Sámuelt, és ő így felelt: Itt vagyok. Majd…..
papori 2010.01.28 11:06:53
Erről a Dogma című film is eszembe jutott...
crosebrough.typepad.com/photos/uncategorized/2007/07/14/buddychrist.jpg
Bízom benne, hogy senki nem botránkozik meg rajta, akinek pedig nem ismerős nézze meg a Dogma C.filmet:)
Egyre sokszínűbb az oldal, csak mostanság nem volt időm kommentálni, de bepótolom majd:D
További áldott munkálkodást
"Senki sem tölt újbort régi tömlőbe, mert az újbor szétrepesztené a tömlőt, és elfolyna, sőt a tömlő is tönkremenne. Hanem az újbort új tömlőbe kell tölteni. Aki pedig óbort ivott, az nem akar újat, mert ezt mondja: Az óbor a jó." Lk 5, 37-39 Bort, búzát,…..
„Egy esztendő múlva, abban az időben, amikor a királyok háborúba szoktak vonulni, elküldte Dávid Jóábot szolgáival meg egész Izráellel együtt. Pusztították az ammóniakat, és körülzárták Rabbát. Dávid azonban Jeruzsálemben maradt.” 2Sám 11, 1 Talán az…..
„Mert azt kívánom, hogy inkább én magam legyek átok alatt, Krisztustól elszakítva, testvéreim, az én test szerinti rokonaim helyett; akik izráeliták, akiké a fiúság és a dicsőség, a szövetségek és a törvényadás, az istentisztelet és az ígéretek, akiké az ősatyák,…..
"Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott." Róm 8, 28Minden a javunkra szolgálna? Vajon valóban komolyan vehetők Pálnak a szavai, amikor emberi tapasztalataink sokszor az ellenkezőjéről számolnak…..
papori 2009.12.08 18:50:59
Kedves Bloggereim!Szeretnélek titeket meglepni karácsonyra, s megköszönni az értékes és számomra roppant hasznos hozzászólásaitokat! Ezért úgy gondoltam, hogy kisorsolok egy könyvet a blogom olvasói között. A sorsoláson azok a bloggerek vesznek részt, akik a blog indulása óta…..
Reformatica Napi Ige: Yoda nyomán 2009.11.19 23:15:08
"Hogyan mehetnék oda? - kérdezte Sámuel. Ha meghallja Saul, megöl engem. De az Úr ezt mondta: Vigyél magaddal egy üszőborjút, és ezt mondd: Azért jöttem, hogy áldozatot mutassak be az Úrnak. De Isait hívd meg az áldozati lakomára. Én pedig majd tudtodra adom, hogy mit kell…..
"Ha valaki azt hiszi, hogy kegyes, de nem fékezi meg a nyelvét, hanem még önmagát is becsapja, annak a kegyessége hiábavaló. Tiszta és szeplőtlen kegyesség az Isten és Atya előtt ez: meglátogatni az árvákat és az özvegyeket nyomorúságukban, és tisztán megőrizni az…..
„Senki se mondja, amikor kísértésbe jut: az Isten kísért engem, mert az Isten a gonosztól nem kísérthető, és ő maga sem kísért senkit gonosszal.” Jak 1, 13 Szinte nincs olyan akciófilm, amiben nem hangzik el a rosszfiú szájából az alábbi mondat: "Minden…..