Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsollo

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a dolgok vannak Elso lepesek 2015.02.27 00:42:22
Csak a jegyzokony kedveert mondom, hogy ezen bejegyzes ittas allapotban keszult hala egy csodalatos uveg argentin Shiraz bornak. :-) Akkor tehat azt igertem, hogy visszamegyunk az idoben egeszen 2015 januar 5-ig. Koran keltunk! 7:15-korul mar a repteren voltunk es lass csodat hat nem regi Nokia-s…..
Eletem legegyszerubb dontese volt. Volt egy osszeg amit kertem es azt mondtam ha megadja beleugrok, illetve hat beleugrunk, mert ugye nem vagyok egyedul. Megadta!  Ezzel be is fejezodhetne a tortenet es mehetnek haza, de azert inkabb meg irok par sort. Tudjatok az 5 evvel idosebb magamnak.…..
A kerdes annyira jo, hogy hirtelen magamnak sem tudok valaszolni. Kalandot keresek? Komolyan nem tudom. Az utolso napok egyiken a T-Systemsnel az egyik kollegano azt kivanta, hogy talaljam meg a helyem. Nem igazan tudtam azonosulni a mondattal es nem is ertettem. Valojaban nagyon jol ereztem magam…..
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egy viszonylag nyugis napon vagyunk túl. Mondjuk ez a hely nem a stresszről szól. Egyedül a komáromi dolgok próbálják beárnyékolni, de lévén péntek van én ezt nem hagyom. A helyi kolléga elképesztően együttműködő volt, mindent megtett amit kértem. Meg is lesz az…..
Kellemes ébredés után egy még kellemesebb reggeli és irány a munkahely. Minek találni a közelbe szállást, amikor az európai nagyvárosokra jellemzően itt is tökéletes a tömegközlekedés. 2x3 perc séta + 15 perc metro es mar ott is vagyok. 5km lett volna gyalog a legrövidebb…..
Hol is kezdjem, hol is kezdjem. Igazából elképesztő minden. Kicsit olyan mint a Ladánybene száma: "Doktor kérlek ne vedd észre, hogy nekem az álmom mindenem, neked az ébrenlét."Megérkeztem Osloba és már rutinnal meg némi előkészülettel, szépen megkerestem a vasutat, ami…..
Ez előre láthatóan kicsit hosszú lesz, így mindenkitől elnézést kérek. A második és harmadik napom nagyon gyorsan eltelt. És most az elmúlt két nap történéseit fogom leírni dióhéjban. Szóval a második napon végre találkoztam a kollégával aki tökéletes informatikus. Ez…..
Mondjuk ez már jó régen volt, de reggel nem igazán értem rá blogolni, csak a legszükségesebbeket. :-) A nap meg elszaladt. Na de ilyenkor kezdődik a buli. Lehet, hogy beteg vagyok, de benyomom a rádiót, nem csörög a telefonom és lehet dolgozni. Hatékony az ember. Király!!!Szóval az…..
Ahogy a dolgok vannak Magyarázatok 2010.09.20 08:06:03
Szállás Stockholm:Itt Stockholmban valami konferencia féle van, ezért nem lehetett szállást találni az ismert on-line foglalós rendszerekben. Nekem viszont itt dolgom van, ezért magam kezdtem el telefonálgatni. Először lepattintottak, de aztán egy hotelnél már nem elégedtem meg a…..
Ahogy a dolgok vannak Újratöltve 2010.09.19 16:06:00
Az utazas ujra elkezdodik.Ketto honap kihagyas utan ujra uton. Elso uticelom Stockholm. Gaboca nem reg rakott ki a repteren, leadtam a csomagom es mar a C39-es kapu elott varom a beszallas kezdetet 6:20-at, meg 40 perc. De a repules mar csak ilyen, idoben itt kell lenni.A reggel 3 orai keles kicsit…..
Megkezdtem utam utolsó irodai napját. Ahogy már a Magna Cum Laude is megénekelte: "Hússzal ezelőtt érkeztem,és azt mondták, hogy ez az a hely.Ahol mindent sikerült megnéznem,"Hogy a szöveg író itt évekre vagy napokra gondolt azt nem tudom, de én napokban számoltam. Ha…..
Hétvégén megérkezett második turista csoportom. :-)  Ők is Prágát választották kiindulási pontjuknak. Ami azonban azt jelenti, hogy ők is viszonylag későn érkeztek meg. Nyilván, hogy amikor meg felértünk az apartmanba, akkor nem lehet azonnal lefeküdni, hiszen annyi minden…..
Sokszor azt gondolom, hogy minden vallás ugyanaz, csak a példamondatok másak. Végül mindenki ugyanoda jut el, csak valakinek így valakinek úgy könnyebb megérteni a tanítást. Történt ma, hogy beszélgettem a távolkeleti alvállakozói főnökkel. Akiknek alvállakozói Saleem…..
Szép jó reggelt! Nincsen semmi baj, nem őrültem meg és továbbra is pozitív vagyok. Csupán próbálok Nektek teljes képet adni, mert tudjátok az éremnek mindíg két oldala van.A Happy Finish pedig talán csak fiúknak szóló viccess agyvihar egy gondolati csírájában meghaló üzleti…..
Ahogy a dolgok vannak Happy finish 2010.07.07 13:25:56
Apósom azt mondta a kórházban, hogy nem hiszi el, hogy nem lehetne valamire hasznosítani azt a kurva homokot Dubaiban. Na már most én is gondolkodom elég sok mindenen, de kicsit más úton indultam el. Talán ez azért mert fiatal vagyok, de az itteni barátok szerint inkább a sex nélküli…..
Annak ellenére, hogy ez egy nagyon szabályozott és távolról szabályt betartónak tűnő ország, város, azért vannak kivételek. Ám éppen ezek erősítik a szabályt. :-)Az első kedvencem. A no sex, no csöcsös kép, csak semmi meztelenkedés. Közterületen nem szabad póló nélkül…..
Ma reggel fájó szívvel, de vissza utaztak illetve utaznak barátaim. A repcsi 10:50-kor fog indulni. Jól feltankoltak élményekből. Na meg az sem utolsó, hogy most nem lógott rajtuk a két gyerek. Ezt én még sajnos nem tudom milyen, de akiknek van gyerekük álítják, hogy Isteni.…..
Miután egész nap keményen dolgozom és még mindíg az irodában vagyok, két gép telepítése között gondoltam kikapcsolódom kicsit és írok Nektek. Már egyedül vagyok csak a takarító személyzet hallgatja nagy figyelemmel, amit hallgatok. Ez általában Ákos és Magna Cum…..
Ahogy a dolgok vannak Második hét 2010.07.05 07:27:48
Jó reggelt mindenkinek. Gondoltam még most gyorsan írok egyet, mert úgyis megkezdődik nemsokára a bolondok háza.Tegnap megkezdtem második munkahetem. Nehéz volt. Hétvégén viszonylag sok mindent sikerült csinálni. Aktív pihenés volt ezért jól el is fáradtam benne. Már vannak fenn…..
Ahogy a dolgok vannak Szombat 2010.07.04 10:56:00
Ahogy előzőekben olvashattátok 11:30-kor keltem, és hála a cimbi feleségének egy csodálatos reggelit fogyaszthattam el. Majd irány a medence. Ez fentről sokkal kisebbnek tűnt. Levittem a gépet és csináltam pár jó fotót. De most tényleg nem volt még időm megcsinálni őket, így…..
Ez a hétvége gyorsan elszállt. Csütörtök este jól sikerült, péntek hajnalban pedig megérkeztek magyar barátaim egy kicsit fürdözni Dubai varázsában. Miután Prágából jöttek és késett a gépük elég későn kerültünk ágyba. Konkrétan olyan hajnali három…..
Csak azért dobom be ezt a témát, mert bár nagyon aranyos tesókám van, azért egyenlőre még nem tartom magam nagy embernek. Sőt szerintem minél "többre viszem", annál inkább nem fogom. A nagy emberek magasak és legalább 100 kilósak, vagy egy másik értelemben nagy emberek…..
Ahogy a dolgok vannak Péntek este 2010.07.01 20:35:13
Helló, helló! Persze nem péntek este van, hanem csütörtök, de az ugye itt péntek. Túl vagyok két Jägeren meg egy sörön, már minden happy. Itt vagyok Ádáméknál. Velünk van egy német kollégája is Sebastian. Most még gyorsan megcsinálom a report-ot Les-nek aztán nyomom a…..
Egész úton hazafelé azon gondolkodám, hogyan fogom köszönteni rég nem látott anyám.Persze most nem Petőfi művéről fogok elemzést tartani, csak jelzem, hogy délután 5 sajnos elmúlt. Ha most játszanánk, azt mondanám, hogy a legtöbb pontot én gyűjtöttem és a tabella tetején…..