Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"haromcsillag"

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
"haromcsillag" 2009.10.24 19:49:47
Üdvözlök mindenkit!
Valószínüleg csak egyszer fogok írni, és erről a témáról soha!
Elég jól ismerem az ügy ,és a hasonló ügyek körülményeit, a véleményem kizárólag magán jellegű!!!!
Tény hogy a hasonló bárokban az árak magasak, viszont TUDOM hogy az árlap mindenki számára elérhető, mert minden asztalon ki van téve, és a bejáratnál is. Ezen kívül felhívják az itallapban és a bejáratnál egy táblán a figyelmet több nyelven, hogy a lányok italait amire a vendég meghívja, vagy együtt fogyasztják, a vendégnek kell kifizetni!!Igazándiból ez még nem is különös, mert hát ha valakit én itatok le, akkor azt nekem is kell kifizetni, és ez nem csak nálunk van így hanem a világ minden táján!Az is biztos, hogy az urak nem 10 percet töltöttek az üzletben, és azt pedig nem tudom miért kell megkérdőjelezni, hogy miért nem távozhattak?! Megkérdem én, hogy melyik az a gazdálkodószerv, legyen az vendéglős, vagy kereskedelmi, vagy bármilyen szolgáltató, ahonnan fizetség nélkül lehet távozni???A metróból nem engednek ki ha nincs jegyem, az áruházban ha veszek valamit, sem lehet kitolni a kocsit pénz nélkül.És a merci szalonból sem engednek el azért mert megrendeltem full extrásra a kocsit, és mikor fizetni kell azt mondom ez túl sok, a kocsit viszem ,de nem fizetek.
Egy biztos ha külföldön egy magyar egy bármilyen szórakozóhelyen nem akarna fizetni, kíváncsi lennék, mikor engedik el csak úgy barátságosan fizetés nélkül!!
És valamit ne felejtsünk el, nagyon sok külföldi azzal él vissza, és próbál ügyeskedni, hogy az utasbiztosítását kihasználva, a pénzét visszakaphatja a biztosítójától.Csak egy feljelentést kell bemutatni, hogy tőlük erőszakkal vettek el "x" forintot, ezt rendőrségi feljelentésben rögzítik, és ezzel a papírral a biztosítójához bemegy, és már fizetnek is! Csak az a baj, hogy egy ilyen trükk magyar emberek szabadságába, pénzébe, életébe kerül.És amilyen marhák, és birkák a magyarok, ezeknek a külföldi szélhámosoknak felülnek! Külföldön az ilyen és hasonló biztosítási csalások már régen jelen vannak, de ott ezt már nem tudják elsütni, mert ismerik. Nálunk még nem, és a közvéleményt is remekül lehet manipulálni a "véres hírekkel" Arról ne is beszéljünk, hogy miért van kiadva parancsba,felsőbb parancsnokoktól, hogy ezeket a helyeket BE KELL ZÁRATNI!!Hogy lehet így hozzáállni bármihez is, hogy gyakorlatilag előre eldől a sorsa, még a bizonyítási eljárás előtt!!Képzeljük el hogy valamelyik áruházat csak azért bezáratnának, mert egy nem fizető vásárlót visszatartottak!!Holnap nem lenne nyitva egy áruház sem!De ha a biztonsági őr még ha meg is pofozná a vevőt, sem az áruházat zárják be, hanem az őrt vonják felelősségre. Az pedig ha az üzletben van biztonsági őr , és az az ajtóban áll, miért baj?? Hova kéne állnia?? Szerintem pont az a dolga, hogy elügyeljen, és a renitens alakokat kiszűrje! A kereskedelmi üzletekben sem teszünk feljelentést, mert az ajtóban egy őr állt!? Emberek mielőtt irtok valamit , gondoljátok át mit is akartok!Mindezek mellett én sem tartom megfelelőnek ha valakit esti kényszerrel akarnak olyan dolog kifizetésére rávenni, amit nem kért, de ezt a biztonsági kamera úgy is bizonyítja az eljárás során.Csak ne felejtsük el addig amíg a vizsgálat folyik,és szándékosan lassítva van, TUDOM hogy így van!addig két ember csücsül és a családja ellátatlanul van. A két huszonéves fiatalúr vidáman hazamegy a biztosítónak benyújtják a feljelentést, a pénzt visszakapják, és jót röhögnek rajtunk.A magyar sajtó, pedig jó nagy betűkkel megírja a hírekben, hogy mi "történt" persze jól kiszínezve, és a nemzetközi sajtó továbbírja mindezt, mi meg nem értjük, miért nem akarnak a külföldiek nálunk befektetni.Sajnos pont ezeket a híreket kéne másképp kezelni, és nem felülni két jött-ment első szavára. Legyünk mindig tárgyilagosak,csak akkor büntessünk ha bizonyítottan bűncselekmény történt, de akkor feltétlenül!! Legyen az magyar, vagy külföldi! Egy picit több összetartást kéne mutatni hazánk fiai felé, és nem azonnal szóbeszédre ítélkezni! Mert jelenleg csak a két külföldi állampolgár vallomása alapján döntöttek. De biztosak vagyunk abban, hogy igazat mondtak?? Ha nem, akkor mi lesz? Valaki kártalanít? Vagy a jól bevett szokás szerint rájuk húzunk valamit,hogy ne kelljen kártérítést fizetni!