Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jackblog

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BangBlog The Hangover(másnaposok) 2009.10.26 18:51:58
Ezt a filmet meg kell nézni,nagyonjó.Egyszerűen az a típus,amelyen az ember végig vigyorog az első perctől,az utolsóig.Nos elősszöris adott négy férfi.Phil,a jóarcú,nős tanár.Stu,a boldogtalan párkapcsolatban élő fogorvos,aki ettől függetlenül készül megkérni a hárpia…..
 Bár 2002 es a film,én csak ma néztem meg,gondoltam írok hát róla pár sort. Kezdjük ott hogy nekem tetszett.Az egész egy olyan jövőben játszódik,amiben már volt 3. világháború és most egy ember van,aki irányít és kitalálja,hogy minden rossz okozója hogy az embereknek…..
Új előzetes jött ki a Stallone/Statham/Jet Li/Dolph Lundgren féle überakciófilmez ígyhát itt a helye bár szerintem elég átlagosank tűnik,remélem a film jobb lesz,mert ennyi nagyarccal valami nagyon jót vár az ember,nem jót,nem tűrhetőt és főleg nem rosszat (ui:Stallone milyen…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
Naná, hogy ez is japán! Fel nem tudom fogni, hogy ezek a fura kis emberkék a Föld túloldalán miért izgulnak fel attól ha egy bemondónőt hírolvasás közben többen arconélveznek (emlékeztek még Anchorwomanre?), vagy megdugnak, mint ebben a videóban, mindenesetre nagyon nem ez az első…..
BangBlog G-Force(Rágcsávók) 2009.10.24 18:56:00
Gyerekfilmekkel nemigazán lehet melléfogni,mert ugye amiben cuki állatok vannak az már nyerő,de azért ennél jobbra számítottam.Úgyértem az egész film szerintem nem lenne olyan nagy durranás,csak sok pénzt tuszkoltak belé és így az akció,az effektek,meg az állatok elviszik a…..
BangBlog Bang Blog újra 2009.10.24 18:13:00
Nos már vezetek egy blogot ugyanezen a néven egy másik blogszolgáltatónál viszont egyáltalán nem felhasználóbarát(komolyan,eszméletlen milyen felesleges dolgokat kell csinálni ahhoz hogy egyáltalán új posztot lehessen írni.),lényeg a lényeg úgy gondoltam áttérek blog.hu ra és…..