Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betya\'r

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ne hazudjunk magunknak sem: a nőkkel szemben léteznek előítéletek. Szinte minden férfi elfogadja, hogy nem vezetnek olyan jól, mint ők, sőt, ha szőkék, akkor egyebekre is képesek. Leah Petersen mindenre rácáfol, sőt, annyi nehezítést is vállal, hogy motorral mutatja meg,…..
betya\'r 2012.11.25 09:57:14
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
Paul Haggis kétszeres Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező (Ütközések - legjobb rendező, legjobb eredeti forgatókönyv, de ő írta a két új Bond-film és a Millió dolláros bébi forgatókönyvét is, bővebben itt: port.hu és IMDB oldalak).Nemrég hozta…..
betya\'r 2009.10.26 21:22:07
@Reformer: az SP az nekem South Park. és a többi stimmel....: 'akik támadják az egyházat, Hubbardot és a szcientológiát.' :)
Mostanában divat lett szidni a Crocs papucsokat, és bevallom nekem sem tetszenek. Maximum kisgyereken tartom őket cukinak és kertészkedéshez is hordhatja bárki, de utcai viseletnek én nem erőltetném.Persze az én véleményem mit sem számít a milliónyi Crocs rajongónak, akiről le sem…..