Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhajtott gallér

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán. Izzadni - és pontokat…..
A sértettség ritkán vezet konstruktív gondolatokhoz, még akkor se, ha jogos. Nem tervezünk szennylapszemle-rovatot indítani - mivel köt a munkánkkal szembeni igényesség -, de a Daily Mail legutóbbi agyszüleményénél (A PL ötven legrosszabb csatára) le kell lassítanunk egy…..
felhajtott gallér 2009.10.26 14:02:58
@Crouch:
"Forlan, Jardel, Tomasson és Kluivert eléggé érthetetlen ezen a listán."
a játékosok angliai szereplése számít, bár gondolom, ez seva szerepeltetése után nyilvánvaló :)
forlan meg például csatárként 26 meccset várt a debütáló góljára manchesterben, aztán meg spanyolhonban verte rendesen a gólokat (gól/meccs: united: 0,15; villareal: 0,5; atléti: 0,68) ami angol szemmel egetverő pofátlanságnak tűnhet, mégha mondjuk ott jobban is érzi magát a lelkem
felhajtott gallér 2009.10.26 18:08:23
@man city: ja, a citynél nyilván volt annyi ész, hogy nem vették meg
csak idegrángást kapott a vezetőség, hogy a united egy olyan csatárért tett ajánlatot, akiért ők nem, és csak reflexből licitáltak rá :)
Pool-MU..
felhajtott gallér 2009.10.25 15:59:04
@Titi120: én is azon gondolkodtam, hogy a Gera-interjút vajon azért nem fordítják, hogy az angolul nem tudók ne értsék, vagy hogy az angolul tudók lássák, hogy Zoli ennyi idő alatt sem tanulta meg rendesen a nyelvet?
A tavalyi őrület után idén inkább a Bundesliga klasszikus erényei érvényesülnek. Az utóbbi évek bajnokságait relatíve alacsony pontszámmal meg lehetett nyerni, tehát a csapatok idén az állandóságra, a stabilitásra és a biztonságra helyezik a fő hangsúlyt. Nem meglepő, hogy a…..
felhajtott gallér 2009.10.24 19:56:34
@mbm:
nem csak náluk durva, expekt.com-nál 4,95-ös odds a herthára, 3,55 az x-re és 1,70 a wolfsburgra :)
Az ilyen fordulókról szoktuk azt mondani, nyugodt, aztán csak nézünk, hogy mik történnek a vasárnapi húsleves-rántotthús emésztgetése közben. A nagyok közül látszólag mindenkinek könnyű feladat jutott, igen valószínűnek látszik első ránézésre, hogy sok minden nem…..