Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alajos32

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megérkezett az álltalam, a motort leszámítva, leginkább várt alkatrész, az álvázlemez. Főleg azért voltam kíváncsi rá, mert ebből már pontosan látszanak a versenyautó méretei. Az alvázelemez dúr-alumíniumból készült, az alján süllyesztett fejű csavarok rögzítik…..
alajos32 2009.11.02 15:35:05
@Widi: olvass vissza! amugy nem gáz az abrosz...:)
Be kell vallanom először én is kételkedve fogadtam az újságbol való modell-autó alkatrész szerzés ötletét. Fogalmam sem volt rola hoy működhet ez az egész, de annyaira felkeltette érdeklődésemet a reklám, hogy nem bírtam ki, meg kellet rendelnem a bemutató számot. Szimpatikus…..
Az autó különlegessége, hogy a Kyosho egyik (ha nem a legjobb) belső égésű motorjával van szerelve, egészen pontosan GXR-28 Bigblock Extreme Powerrel, melynek lökettérfogata 4,53cm3 és teljesítménye több, mint 3 lóerő, melyet megközelítőleg 30.000(!!!) percenként fordulaton ad…..
Amennyiben elég fanatikus rajongói vagytok Jonasnak, valamint elég zsebpénzzel rendelkeztek egy nagyobb kiruccanáshoz ajánlom nektek az alábbi koncerteket! A legnagyobb party számok, a legvadabb táncoslányok várnak rátok! A hangulat garantált!DátumOrszágVárosHelyszín 2009. október…..