Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SW

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt néhány napban a legtöbb Apple-tematikájú blogon végigszaladt az a videó, amin a Photoshop legújabb képességét, a content-aware fillt demózzák. Az ok az átvételre gondolom az lehet, hogy az Adobe termékek sokak fejében összefonódnak a Macintoshokkal, ráadásul a…..
Hétköznapi Rodin ne dühöngj, a trenddel szemben mit szűkölsz! A szemeteszsák anyaga olyan vékony már, hogy a tíz centiről bele ejtett almacsutkát sem bírja ki; a tejnek nevezett valami a lejárati határidő előtt jóval megbuggyan, pedig természetes anyag már szinte nincs is benne;…..
SW 2010.03.21 22:32:03
@MEDVE1978: Teljesen igazad van. Nézzétek meg például a szimpla fémből készült felmosórudak nyelét a boltban (illetve az alsó csavaros végüket). Á van fúrva mindegyik keresztben, mert ugye ha nem megy bele a víz akkor nem eszi meg a rozsda pár hónap alatt, és sosem kell újat vennünk...
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Bigyóblog Wifiből áram? 2010.01.12 15:13:09
Elsőre nem hittem. Másodszorra sem. Arról van szó, hogy bemutattak egy kütyüt a CES-en, mely vezeték nélkül tölt fel akkumulátorokat. Ha jól értem, ha az Airnergy wifit talál, képes valahogy árammá alakítani és feltölteni az aksit. A CES-en ki is próbálták, egy 30 százalékon…..