Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tdj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
tdj 2009.10.24 12:10:52
A Jeszi féle gennyládákra azért van szükség, mert vannak olyan gennyládák, akik mások kreatív tevékenységének eredményét ellopva hasznot produkálnak. Nevezze magát amatőr DJnek, meg mondja azt, hogy egy fillért nem kap érte, de azért nézzen már magába, hogy vajon egész este amatőr, ingyenesen terjeszthető zenéket játszik-e?! Nyakam rá, hogy nem. Mert azzal nem vonzana be a szórakozóhelyre senkit se (lehet van ilyen is, mondjuk 0.5%). Na most: ha az a célja, hogy bevonzza az embereket, és ezzel hasznot produkáljon a szórakozóhelynek (beugró, ital, cigi, stb. eladás), még ha ő maga olya hülye is, hogy a hely tulajától ezért egy fillér részesedét nem kér, akkor milyen jogon használ erre egy olyan produktumot, aminek előállítójának a célja az volt, hogy szintén részesedjen a bevételből??? Mert ő ezért szabott árat a terméknek és nem ingyen adta ki - és hadd döntse el, hogyan adja a saját termékét. Itt nem arról van szó, hogy ellopom saját célra, és otthon hallgatom magamnak, hanem hogy közvetve, haszonszerzés céljából lopja el. Mindenki gondolja át, mivel foglalkozik, miből keresi a pénzét, és hogy mit szólna, ha lenne egy csoport, aki a munkád eredményéből hasznot szerezne, vagy hasznot szerezne másnak, miközben te egy fillért nem látsz utánna, pedig te is azért csináltad, hogy abból élhess. Fogadok, hirtelen mindenki átkerülne a másik oldalra... csak most mindenki amellett szájal, ami neki fekszik, nem pedig, ami a logikus és mindenki érdekeit szolgáló működés lenne. Mert ugy empátia az senkiben nincs, meg a dolgok egymásba fonódásáról se akar gondolkodni, amíg a rendszer neki dolgozik.
Ja, és a Jeszit és hivatalát én sem csípem, mert amellett, hogy be akarják tarttatni a jogszerű működést (amit támogatok), azért csak egy yacht tuti ott figyel valamelyik kikötőben... szóval húzzák le a népet rendesen... de hát ez már a magyar ember vérében van (sajnos), az összes ilyet kivégzőosztag elé kéne állítani, nem csak a zeneipar terén.