Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovabéka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
kovabéka 2009.10.24 01:47:20
Sziasztok!
Végigolvastam minden hozzászólást, most íme az enyém:
Azt szerintem mindenki tudja, hogy az influenza nem halálos. Ha valaki belehal, az a szövődmények miatt lehetséges, vagy egy egyéb betegség, pl. rák, vagy szívelégtelenség halálos kimenetelét gyorsítja.
A megelőzés fontos. Ha minden stimmel bent, pajzsunk van a betegségekkel szemben.
Ezt a témát napokig, sőt évekig nyúzhatnánk... Az oltás szerintem a legrosszabb és a legelterjedtebb módszer.
Engem is, a gyerekeimet is beoltottak annak idején kanyaró ellen. Tök jó 10-17 évig, de aztán elmúlik a hatása és ismét el lehet kapni, csak, mint a skarlát esetében is sokkal erősebb lefolyású idősebb korban! Néhány éve meg is történt Belgiumban: sok középkorú ember meghalt kanyaróban.
Vissza a megelőzésre: a táplálkozáson múlik a legtöbb.
-Folyadékbevitel: folyadék a tiszta víz. Az ásványvízzel akár rommá töltjük magunkat felesleges ásványi anyagokkal, ami árthat is. Az üdítőkről ne is beszéljünk, a gyümölcslevek, még ha nem is cukrosak, savasítják a testet. Miért rossz, ha savas a testünk? Gúgli segít. A lényeg, hogy sokminden, vagy szinte minden, amire manapság panaszkodnak, hogy ez fáj, az fáj. Nem idézek egy írásból sem, mert nem ér, akit érdekel, nézzen utána. Lúgosítani legegyszerűbben zöldségekkel és gyógyteákkal lehet. 5 forintos dolgok a gyógyszerek mellett, mégis több ezer éve hatásosak... Nem krumplit, lencsét, babot, meg búzát kell ezalatt érteni, hanem paprikát, paradicsomot, retket, stb. Gyilkosan sok húst fogyaszt a mai "átlagember", ez is rengeteg káros anyag felhalmozódását okozza. Reggel felvágott, ebédre sült, vacsira felvágott. Ehelyett nagyon finom dolgokat lehet enni, amik nem nyomják szét a testet: Reggelire mondjuk pirított tönköly kenyérre szűz olívaolaj, paradicsomkarikákkal, esetleg mozzarella, vagy parmezán a tetjére. Ebédre ha kell jöhet a husi. Vacsorára apróra kockázott zöldségek, 1-2 tojás joghurt-öntettel (házi készítésű, nem por). Ezenkívül a cukor és a tejtermékek is igencsak rohasztják a belet. Érzem a tűszemeket a betűimen, a rengeteg ellenkezést, a mindjárt megmondom-mit is mondtál, te marha reakciókat. Egyszerűen nem tudok minden tapasztalatomat leírni, pedig sikeresek: nem hullik a hajam, nem szuvasodik a fogam, nagyon ritkán, több évente leszek beteg, nem vagyok allergiás, 2 gyönyörű gyerekem és annál is gyönyörűbb feleségem van és minden stimmel, mert szeretetben, egészségesen élünk. Remélem ez így is marad. Mondom mindezt, mikor hn2-kor kommentelek... Néztem a Puskás dokumentumfilmet, na.
Huhh.. máris belekavarodtam. A szóhoz jutott kisember lelkesedésével csapongok a témák között, szerfelett össze-vissza...
Eddigre nyilván kiderült, hogy a helyes táplálkozást tartom a legfontosabbnak, mint megelőzést.
Utolsó, de a cikkhez tartozó mondanivalóm, hogy egy barátom H1N1 fertőzött lett. Meggyógyult, semmi baja mára. Elmondása szerint egy nep kínzó láza volt, aztán sima influenzaként lefutott. Mert sima influenza, csak kissé erős...
Befejezem.
Kívánom, hogy legyetek egészségesek, ha esetleg elkapjátok, gyorsan épüljetek fel!
Egyetek egészséges ételeket, pihenjetek sokat, ha tehetitek, mozogjatok, sportoljatok és mosolyogjatok egymásra az utcán is!
Ölelem az egész országot!
M-M-Malacka
Én