Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chainie (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
chainie (törölt) 2008.05.21 21:21:45
Újra visszaállunk évközi üzemmódra és jó vastagon bekenjük magunkat a közélet mocskával. Merthogy a csütörtök a közéleti műsorok napja, ezt sokszor elmondtuk, de ezután is el fogjuk mondani. A Szempontban arról lesz szó, hogy bizonyos városok belvárosi részeiről ki akarják…..
Csütörtök van, az amerikai televíziózás Szent Kelyhe, a legnézettebb tévés este, az, amikor mindenki a legjobb sorozatokat/műsorokat pakolja a nép elé - lássuk a mi kis sárga, és savanyú csütörtökünket. Az m1 nem a népszerűség, hanem a minőség irányba megy el, először M.…..