Regisztráció Blogot indítok
Adatok
civilengineeer

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
engineer civilben folytatom 2011.01.27 11:11:00
sikerült. A Magasmechát kipipáltam. Következő megmérettetés: záróvizsgázni kell 25-én délután 13:00-kor. jesszus... bele kell húzni gondoltam. De a rendelkezésemre álló egy hét kevésnek bizonyult, sajnos ez nem sikerült. Nem magyarázkodni szeretnék, de azt mondják a BME-n…..
Folyamatban... immár 4. féléve. Magasépítési Szerkezetek Mechanikája. Ez az egyetlen ami elválaszt a záróvizsgától. Azt olvastam a vágy mellé akarat és fegyelem szükséges, hogy teljesüljön a kitűzött cél. Na most a vágy az megvan, de az olyan megfoghatatlan, annak nincs…..
engineer civilben én 2011.01.02 00:23:54
azért néhány szót magamról. Feltételezem ez is érdekes lehet. bár szerettem volna a ismeretlenség sötét árnyékában lábujjhegyen somfordálni itt a háttérben... mindegy. építőmérnök vagyok, és 27. egy főiskolát kipipáltam, most a BME posztgraduális képzésén (ez a diploma…..
Érdekes ez az egész. az ember írja ki minden gondolatát a netre. blogolj! 8 éve el sem tudtam képzelni milyen lesz a világ 2011ben. hát most az az érzésem hogy pont olyan mint volt 2010, vagy 2009... érdemben nem lesz különbség. Legalábbis másnak! Én megint nagy álmokat szőttem,…..