Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekta

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kormány rendeletének teljes végleges szövegét és  annak magyarázatát a mai napon felteszem a blog-ra. Gratulálok a kitartásukhoz! ..
szekta 2009.12.08 18:28:19
@Panda78: jövőre már nem 1:3 szorzó úgy tervezik nem lesz.január 01 el megszűnik de akkor is igen nagy a baj
szekta 2009.12.08 22:25:01
@ZZ: Jó estét mi lesz a jelzővel Zelenák úr?
szekta 2009.12.08 23:16:50
Ma két intézményben három állami szervezet képviselőjénél tárgyalt a négy meghatalmazással rendelkező vezető.Minden megbeszélésen megerősítették, hogy a dolgozók kifizetésének kérdése napirenden van még kormány szinten is.Valóban nehéz tényeket írni a mai napról, mert…..
Bocsánat a késői jelentkezésért, de most sikerült hazaérnem.A mai megbeszélésen részletesen elhangzottakat mindenki megtudja a vezetőjétől!A mai megállapodások közül néhány:- Meghatalmazást kapott egy területen dolgozó vezetőkből álló csoport (4 fő) arra, hogy bármilyen…..
szekta 2009.12.03 11:27:50
@zsófika szentendre: én is kérek
 Döntött a Pécsi Ítélőtábla. Másodfokon is elutasították a törlési kérelmet. Fellebbezésnek helye nincs! Itt a letölthető dokumentum: szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/P%C3%A9csi%20It%C3%A9l%C5%91t%C3%A1bla_V%C3%A9gz%C3%A9s091104.pdf Itt az első fok még egyszer:…..
szekta 2009.12.02 18:24:43
@Dolgozó11: De én jelzőrendszeres vagyok nem gondozó és nekünk alig-alig csurog valami kis hír.Ezért kértelek benneteket azért irtam kiment a párom risztásra. Köszönöm szépen előre is
szekta 2009.12.02 18:25:22
Most a Megmentő 2009. évi normatíva felhasználását. Bár tegnap feltettem  egy levelet a felfüggesztésről, mint kiderült az elszámolást függesztették fel, de a pénzfelhasználás ellenőrzését nem. Tehát a beadott elszámolást. Ami állítólag nem történt meg. De…..
szekta 2009.11.29 20:04:18
@G. Beatrix: Kezét csókolom Beatrix!

Ez azt jelenti hogy december 15-ig megkapjuk a fizetéseket? Ez mennyire biztos információ? Köszönöm
szekta 2009.11.29 20:17:29
@Vasból: Szaisztok miről tudtok amiről mi jelzősök nem tudhatunk? Van végre valami?
Ma kaptuk a hírt, hogy a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen Tettes ellen elrendelte a nyomozást. Ezt is megéltük. Most kiderül, hogy lehet-e igaza annak, aki nincs magas beosztásban és a saját igazát szeretné. Vajon…..
szekta 2009.11.03 14:44:23
@ZZ: Köszönöm a korrekt tájékoztatást és várom a papirokat,kiváncsi vagyok kik a feljelentők?
Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat, és jogelődjei már öt éve foglalkoznak szociális szolgáltatásokkal. Korábban jelzőrendszeres házi segítségnyújtással, 2008. decemberétől pedig házi segítségnyújtással is. Utóbbi szolgáltatást egy jogszabály tette kötelezővé a…..
szekta 2009.10.27 15:19:29
Tisztelt ZZ!
Olvastam Csoro nevű sorstársunk megnyilatkozását és engedje meg de teljesen egyet kell értenem vele.Ellenben az Ön válaszával-amit mint végülis az ügyben csak mellékesen érintett kívülálló tett- abszolút nem tudok azonosulni.Értem én hogy egy szeretetszolgálatnak dolgozunk de azt azért nehezn tudja elhitetni velem a cég évek alatt pusztán karitatív tevékenységet végzett,és egy árva fillér tartalékot sem tudott képezni.Ez ma ugyan kijelenthető Magyarországon csak ezzel az a baj hogy senki sem hiszi el.Én sem.Gál Beatrixnek minden jót kívánok születendő gyermekéhez,azzal a megjegyzéssel hogy őt ugye kedves érd mint áldozatot emlegetni különösen etikátlan dolog.Terhes kismamát nem szoktunk védekezésül magunk elé tolni.Érted ugye miről beszélek?Minden elismerésem hogy a napokban Beatrix még próbál valamit dolgozni,de ez az ő szabad döntése volt ezt felvállalta.Tudod nekem is van 2 kis gyermekem akiknek enni kell adni ruhát kell venni nekik fűteni stb.Ővelük mi lesz?Őket nem sajnálod?És tudod az a helyzet hogy sokunknak van ám itt gyereke amely családok ugyanazon gondokkal küzdenek mint én.kiwi 81 mire alapozod ezt a hipotézist hogy kapunk bért?Én még csak biztatást sem véltem felfedezni a kommentek között a vezetőség részéről csak általánosságokat.Panda 78 neked meg azt szeretném mondani a jótékonykodásnak is van határa.Már 3 hónapja jótékonykodik a munkáltatóval mert nem hajlandó munkabért fizetni nekem.Hogy milyen okból,őszintén megmondva ez mint egyszerű embert ez nem érdekel.Nem látom azt hogy azt irnák ez a vég dátum ha addig nem tudunk kifizetni benneteket kedves munkavállalók akkor vis major és majd a bérgarancia alap kifizet benneteket vagy a felszámoló.Nem korrekt a tartsunk ki meg az ilyen okosságok folyamatos ismételgetése mert ugy fest nincs perspektiva a cég előtt. Köszönöm szépen hogy ezt leirhattam ide ha bárkit sértene elnézést kérek tőle.
A blog a tervek szerint minden nap feltöltésre kerül a napi eseményekkel, hírekkel az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban.Feltöltjük az elmúlt időszakban készült dokumentumokat és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Megerősítjük a valós híreket és cáfoljuk a…..
szekta 2009.10.23 19:33:39
@Peped: Szia!

Én csak egy egyszerű dolgozó vagyok de végre szeretnék tisztán látni az ügyben.Szeretem amit csinálok és szeretném ha maradna a dolog,de teljesen ellehetetlenültem már anyagilag.Én akikkel beszéltem egyöntetű a véleményük egy hét és tömegesen felmondunk értsétek végre meg nem tudunk fizetni sehol sem,bedőlt a lakáshitelem is,megérek egyezkedni a bankkal.Mi itt nem ellenségek vagyunk csak azt szeretnénk ami megjár nekünk,lelkiismeretesen dolgozunk akkor miért nem úgy bánnank velünk?
szekta 2009.10.23 19:35:21
@Peped: Gyanítom régebb óta itt dolgozok mint te.Én még a HB vel kezdtem utána meg a megmentővel
szekta 2009.10.23 19:37:23
@ZZ: Elnézését kérem ha megbántottam nem volt szándékomban.Meg kell értenie végtelenül elkeseredett és csalódott vagyok,én Önöknek dolgozok tiszta sor a béremet is onnan kell kapnom nem?