Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajin

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Kérem ne, kérem ne… - Mondj el mindent, amit tudsz, és akkor talán nem kínozunk meg. - De nem tudok semmit a testvériségről… - Akkor mondj címeket! - Nem… tudom… kérem…   Springh nem tétlenkedett tovább, sőt nem is gondolkodott. Úgy…..
- Na végre, bassza meg! Mr. F miután sikeresen kinyitotta az ajtót a hozzávaló kulcs nélkül óvatosan benyitott. Minden csöndes volt, ezért teljesen nyugalomban sétált be a kisház előszobájába. Ekkor azonban meglepetés érte. Egy hatalmas ütés üdvözölte pontosan a tarkóján,…..
- Pár hét és betölti a 25-t. Milyen hihetetlen, hogy az ő kishúgát már csak olyan kevés választja el az átváltozástól… - elmélkedett Authumn pici konyhájában, miközben elővette a hozzávalókat az első étkezéshez . Csak egy személyre terített, Springh már korán…..
Springh felkapta edzőcipőjét és zenelejátszóját, majd elindult szokásos esti futókörútjára. A háztól, ahol laktak nem messze volt egy park, amelyben imádta róni a köröket. Pár éve jött rá, hogy szeret futni. Ilyenkor elindítja kedvenc számát és átadja magát a…..
Thomann hazafelé sétált a szemerkélő esőben másfél órával hajnal előtt. Általában láthatatlanná válva közlekedik az otthona és a munkahelye között, de most szüksége volt erre a plusz időre. Azon gondolkodott, hogy hogyan mondja el az örömhírt a családjának. Civilként…..
Köszöntelek oldalamon! Felhívom mindenki figyelmét, hogy amit itt olvas, annak semmi köze az eredeti történethez, minden az én kitalációm. Az oldalnak nincs kapcsolata az J. R. Ward-dal!A történet Rehvenge és John könyve közötti időben zajlik.Igyekszem gyakran frissíteni, újabb…..
Home Összelinkellek Benneteket 2010.05.03 00:17:45
Kedves Mindenki, akinek van megmutatnivalója!Sokan mondtátok személyesen, vagy e-mailben, hogy írtok, rajzoltok. Ahogy láttam, olvastam, igazán tehetséges társaság vagytok.Ha szeretnétek megmutatni a munkáitokat a többieknek, küldjétek meg a blogotok címét, és felteszem a linkekhez.…..
Memento mori 4. rész 2010.04.15 21:42:00
Ma reggel kipihenten ébredtem, és nyugodt voltam. Már régóta ébredek nyugodtan szombatonként. Pedig a szombat a látogatás napja. Nem sokára értem jön apám, és bemegyünk anyámhoz a szanatóriumba. Már összekészítettem a csomagját, egy kis sütemény van benne, a legfrissebb…..
ajin 2010.04.15 22:06:37
ajin 2010.04.20 18:51:49
@Kishold: Szia Melody!
Köszönöm szépen! Mivel még elég friss vagyok, nem annyira mozgok otthonosan ebben a 'blogvilágban', de köszi az ötletet, lehet, hogy megpróbálom!
AJIN
Memento mori 3. rész 2010.04.03 23:05:00
Otthon egy doboz fagyival a tévé elé kucorodva, azon gondolkodtam, amiről Célivel beszéltünk. Bud mindig is sokat jelentett számomra, hiszen gyerekkorunk óta ismerjük egymást, és egyke lévén sokáig a bátyámként tekintettem rá. 3 évvel idősebb, mint én, és azért kerültünk…..
Memento mori 2. rész 2010.03.25 21:51:00
3 órával, néhány vendéggel (délutáni holtidő) és sok mandulás puszedlivel később Céli végre visszatért beszerző körútjáról, úgyhogy visszamehettem az íróasztalom mögé a frissen szerzett számlákkal együtt.   - Bud volt már itt? – jelent meg hirtelen Céli, az…..
Memento mori 1. rész 2010.03.23 21:43:00
- Hey Al! – hallottam meg Buddy hangját a hátam mögül, miközben épp egy asztalt töröltem fényesre. - Szia Bud! Mi a helyzet? - Semmi… Csak gondoltam benézek hozzátok, hogy minden rendben van-e! - Ahaaa, és ennek semmi köze Céli frissen sült, finoman illatozó, omlós…..
Memento mori Prológus 2010.03.22 20:03:00
Emlékezz a halálra! – mondta, miközben a vállamnál fogva rángatott, és próbálta kicsikarni belőlem, hogy mi történt; mi történt a nővel a folyóparton. Ki okozta a véraláfutásokat a karján, csuklóján, arcán és a nyakán.   Alice vagyok. Halállátó. Nem jósnő,…..
ajin 2010.03.22 22:29:16
@Rosee: Köszi:)