Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúl Béla

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Nyúl Béla 2006.09.20 15:12:33
Moncsával egyetértek abban, hogy azt erőltetett lenne állítani, hogy a Bibliában minden benn van, ami Isten műve, illetve ami nincs, az nem az Ő műve. Tényleg ilyen messzire akarunk menni?

A jóslatokról: más halandóknak is voltak próféciái, sokat közülük később szentté is avattak. De Nostradamusról éppen azt állítottam, hogy ő valójában nem látomásokat írt le, hanem a múlt eseményeinek ismétlődését tette át a jövőbe. Én is olvastam a magyarázatot, ami szerint az általa látott képeket nem mindíg tudta beazonosítani - pl két szikla = Világ Kereskedelmi Központ ikertornyai, de ez egy másik elmélet. Ha azonban a látomásokat elfogadjuk, még mindíg moncsával értek egyet: miért lenne ez feltétlenül a "másik" oldal műve?

Moncsa, a genetikához nem nagyon értek. Van egy-két közismert furcsaság azonban: pl., hogy sok olyan gén van, ami semmilyen fehérje színtézisben nem vesz részt - valójában semmiben nem vesz részt egyáltalán. Olyan, mintha csak azért lenne ott, mert esetleg más világokon kellhet, de nálunk le van tiltva.

Másik furcsaság, hogy egy tudóstól egyszer azt hallottam, hogy az emberi kromoszómákban levő DNS láncok véletlen kialakulásának valószínűsége kisebb szám, mint 1 osztva a világegyetem összes atomjainak a számával. Mindenesetre a számításait nem láttam, így pillanatnyilag ez csak egy jó poén.

Ez mostmár azért elég szabad csapongás...
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
comment:com Nincs több élőkép? 2006.09.19 02:40:00
A HírTv-n nemrégiben bejelentették, hogy a csatorna két munkatársa is megsérült, azóta nincs élőkép a Szabadság térről egyetlen csatornán se. (Mert ugyebár minden adó a HírTv- képét adta) Megsérültek a tudósítók vagy csak lemerült az akku? A tömeg úgy tűnik nagyon…..
Az ATV kiszállt a hírversenyből, vagy talán a kábeltévé kőbányai székházát is ostrom alatt tartják a tüntetők, mert hogy itt is csak szünetjel megy, miközben odakint tombol a breaking. Ilyenkor még emelt díjas, hülyéknek való betelefonálós műsorok szoktak menni, ezért agyon…..
Nyúl Béla 2006.09.19 10:48:38
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
comment:com Az első magyar szitkom 2006.07.14 02:13:00
  A kilencvenes évek elején vagyunk, a rendszerváltás hajnalán, amikor még naivan hanyatt estünk a nyugaton már megunt Henkel-reklámoktól, azt hittük, hogy a McDonald’s-ban tényleg kaját adnak, és a Família Kft. is nagyon korszerűnek és nagyon nyugatinak tűnt az…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..
Pedig milyen egyszerű népnek gondolhattuk az itthon (hibásan) csak bőrfejűeknek titulált szélsőséges csoportokat: drukkolnak a fehér embernek, és passz, vesszen a sárga, a veres, a fekete, a barna, meg hát ugye a zsidók is, de őket rutinból is ide sorolják a srácok.…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
Nyúl Béla 2006.09.08 08:15:56
kételkedő: "stílusbéli hiányosságokat a hurráoptimistát bírálók sorában is találni " ez teljesen igaz. De senki nem veszi túl komolyan a dolgot, míg Hurrá Úr hangvételén érezhető, hogy legszívesebben tarkón lőné az ellentábor tagjait.

richard: "aki a cikk irójával vagy stilusával foglalkozik( olykor útszéli hangnemben), annak általában nincs értelmes ellenvéleménye" - Hogy ezt miért nem én írtam le! Rég így gondolom, de nem fogalmaztam meg.

Fialát régebben én is szerettem, amikor még új volt a hangvétele. Sajnos mostanra úgy tűnik megtetszett neki a saját imázsa és erősen rájátszik. Így már nem természetes. Irritáló, ami nem azonos a provokatívval aminek azt hiszem ő szánja. A cikk szerintem találó - bocs Hurrá. (H!)A hangvétele meg olyan, amilyen a portálos cikkeké, melyek azért lényegesen szabadszájúbbak, mint egy rádióműsor lehet. Ami itt leírva simán elmegy, az pl. egy rádióban vagy tévében bunkóság. Sőt még a nyomtatott sajtóban sem teljesen zsír - ezt én is nehezen szoktam meg, de ilyen az élet.

Persze ettől még lehet bármit hallgatni. Itt Magyarországon egyébként is van egy kedves népszokás: gyakran azért hallgatunk, vagy nézünk valamit, mert imádunk mérgelődni. Ha egy angol, vagy német rádiót hallgat a kocsiban, azonnal csatornát vált amint nem tetszik neki. Mi viszont kitartóan hallgatjuk és beszólunk neki, meg vitatkozunk vele. De ezért vagyunk mi magyarok, ők meg angolok.
Már boldogult ifjúkoromban sem nagyon értettem, hogy miért járnak a csajok kettessével a klotyóra, a megvilágosulásra egészen sokáig kellett várni, de megérte. Voltak persze hagymázas álmaim, melyeket azóta Michelle Wild és kolleganői már sokszor igazoltak is, de ezt most hagyjuk…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
comment:com "Vonagló szexőrület" 2006.08.10 01:22:00
A múltkor a National Geographic különleges pillanatai című műsorban többször és lassítva megismételték, ahogy egy medve leesik a fáról, és pont a fejére érkezik, az Állati szerelemben pedig azt élvezhettük ki maximálisan, ahogy egy hím fóka lassított felvételben kinyír egy…..