Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basimodel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézusom mi ez a cím?! A kényszeredett magyarításoknak nem vagyok a híve, de idézni csak szó szerint vagy sehogy. Volt egy kis szabadidőm... És mit csináltam? Fragmoviet néztem, mert a pozitive kirakta. Én mazochista. Négy, az elmúlt héten megjelent alkotást szeretnék…..
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
Körözzük a "gyilkos galacsin" néven elhíresült illetőt. De most komolyan, vannak még hülye emberek, ahogy ezt a következő kis chatlog szösszenet is igazolja. Miért jó valakinek, ha egy agresszív tizenöt-hat-hét éves faszkalapot játszik? Erre nem mentség a hormonok és…..
Basimodel 2010.06.13 15:07:55
@BeszaBehu: Hát ez nagyon high volt fiam... Ülj le 1es! :) Csak úgy megjegyzem hogy egyszer használtam azt is csak reflexből és csak menekülésre de nem gáz. :D de nyomi vagy... olyan aranyos :>
Na nem kell megijjedni, semmi köze az alant látható QuAd*-hoz. Ezen társunk a jó öreg Dömével együtt lett kitiltva a ligából, és már meg is jelent az oktatóvideó, amelyben láthatjuk páratlan munkásságát. Vagyis majdnem páratlan, mivel "lebukott" és akarata ellenére…..
Basimodel 2009.10.24 15:32:28
@subidubiduK: De a kis és nagy betűvel van gond :)
mert ha arra akarok utalni hogy konkrétan A szex jó akkor a the-ben a T az nagy betű
Basimodel 2009.10.25 13:18:39
@Döm3: Jólvan X22...