Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gézé

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Benyújtotta lemondását Ábrahám Előd, a Csíkszeredai Sport Club igazgatója. Az ifjúsági és sportminisztériumban döntését elfogadták, utódja kinevezéséről később intézkednek. További részletek ITT...
gézé 2010.04.03 21:36:20
@cire: Bocsánat,hogy beleszólok,de sose feledd Csatóra nekünk legalább akkora szükségünk van mint Nektek.A pénznél sokkal fontosabb dolgot adnak Pirével együtt.ERősítik az összetartozást,példát mutatnak.Egy "igennel" szavazó,ettől függetlenül szégyenkező pesti"tápos".
Hajrá Szereda!Hajrá Magyar Hoki!
A jövőben más városokból is várunk magas szinten jégkorongozni és tanulni igyekvő fiatalokat – mondta blogunknak Ocskay Gábor Fehérvár-főnök az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia létrehozásáról szóló bejelentés után. "Régebben voltak hasonló álmaim, de…..
A négy győzelemig tartó román döntőben 3-0-ra vezetett az SC Csíkszereda, de nem sikerült behúznia a hazai meccsét, sőt szerdán Bukarestben is a Steaua nyert, ismét egy góllal, pedig az SC a 34. percig 2-0-ra vezetett. Így most 3-2-re állnak a felek. A hatodik meccset csütörtökön…..
Hajrá Sport Club Mesterhármas 2010.03.19 22:10:00
   Úgy is fogalmazhatnék, hogy tripláztunk a Román Bajnokság döntőjében: 3-ból 3! Ismét telt ház fogadta a csapatokat, a kezdés előtt pedig egy ritka eseménynek lehettünk tanúi: a játékosok felvezetése egy magas szinvonalat jelzett előre, amely fények és hangorkán…..
Vasárnap játsszák a román bajnokság döntőjének első mérkőzését, magyar idő szerint 16.30-kor kezdődik a csata. Az SC Csíkszereda ősi ellenfelét, a bukaresti Steaua Rangerst fogadja. A bajnoki címhez négy mérkőzést kell nyerni. Az erdélyieknél a hírek szerint Zsók…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
gézé 2010.02.22 20:38:16
Még el sem kezdődött a rájátszás az Erste Bank Eishockey Ligában, máris két érdekes hírrel jelentkezett a hockeyfans.at a sorozat jövőjéről. Úgy néz ki, az új szezonban is ugyanazt a tíz csapatot láthatjuk a ligában, amelyeket idén, de később bármi lehet. Az egyik cikk…..
Vége a bizonytalanságnak: a RJSZ közlése szerint a január 30-án megrendezésre kerülő  kupadöntőt élőben közvetíti az Antena1 adó, 13 óra 30 perctől...
Mihály Árpád maradni szeretne Magyarországon, de ez a Sapa Fehérvár AV19-től is függ, mint mondja. Igazából itt van az otthonom, ahol játszanom kell, ez Nathan Martz véleménye, miután Olaszországban nem mentek jól a dolgai. Komolyan gondolom, hogy a magyar csapatban akarok játszani,…..
Az ünnepi péntekre két mérkőzés jutott a Mol Ligában.Az Újpest és a Csíkszereda a Kontinentális Kupában játszik, így a Brassóiak túráznak, a Dab.Docler pedig szabadnapos. Este hatkor a Vasas Budapest Stars látogat Miskolcra. Idén eddig egyszer találkoztak, akkor…..
gézé 2009.10.23 20:42:20
@csatoimi: Köszönöm,úgy látom sajnos elment a mecs.Hajrá Magyarok!