Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keoma

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
Valószínűleg a legbénább és egyben legriasztóbb lekoptatás a halállal, nemi betegségekkel és az Eddával viccelődő poénkodások. Eternity egy ilyen küldött nekünk kommentben, de mi azt kiszedtük ide, mert méltatlanul bújna meg egy poszt árnyékában.8 hónapnyi járás után…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
keoma 2007.06.13 18:43:18
Nargile · www.drogriporter.hu 2007.06.12. 22:51:52
"Általános esetben erre nem került volna sor, mert egy átlagos áldozat nem fordul a nyilvánossághoz."

És ez így szerinted jól van? Hallgassanak csak a nők az őket ért sérelmekről?

Itt van egy logikai bukfenc, egy önellentmondás: Zsanett a nyilvánossághoz fordult, hogy írjanak róla. A Tasz pedig számonkéri, hogy írnak róla.
El kéne tudni előre dönteni, hogy írjanak-e vagy sem. Ő választotta a nyilvánosságot (elég lett volna csak feljelentést tenni), viselje a következményét. A sajtón pedig nem lehet számonkérni, hogy mit írjon, mert mindig marhaságokat ír.