Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szurkoló81

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
Szurkoló81 2010.03.02 21:51:24
www.eishockey.at/ebehl.html

HAJRÁÁÁÁ VOLÁÁÁNNNN!!!!!!!!!!!
Először verte meg a Sapa Fehérvár AV19-et a Medvescak Zagreb. A hazai jégen játszó horvátok a 11. percben 3-0-ra vezettek, ebben az időszakban ment el a meccs. A játék képe alapján a második menet is a zágrábiaké volt, egy szerencsés góllal mégis közelebb kerültünk. A harmadik…..
Szurkoló81 2009.12.27 21:45:00
@^ShAdow:
Egy szóval se mondtam hogy a Balu jobb volt. Sajnos mostanában ő sincs épp tökéletes formában...
Jó mérkőzést játszottunk Klagenfurtban, azt az egy nagy hibát követtük el, hogy az első harmadban kidolgozott sok helyzetünket nem lőttük be, értékelte a pénteki eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Kóger Dániel az első harmadban megsérült, 8-10 napot ki…..
Mindenki ellen esélyesként megyünk harcba – mondta blogunknak Mihály Árpád, de Vas János és Vas Márton is úgy látja, a Sapa Fehérvár AV19-nek ebben a szezonban nem lehet gondja a rájátszás kivívásával. Például azért is, mert négy jó sora van a csapatnak, és ennek ki…..