Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batsie_001

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
batsie_001 2006.07.25 09:25:30
Kedves Mindenki,

Én ott voltam a találkozón, a 8 lány egyike voltam aki találkozhatott Robbie-val. Elmesélem hogy is történt a Ruzsa Magdis dolog!
Azzal kell kezdenem hogy mielőtt elindultunk a talira, 3felől meg volt nekünk mondva, hogy se autogram, se kép, SE AJÁNDÉK, max. a menedzserének. Oké látszólag mindenki felfogta.
Amikor Robbie megérkezett látszott rajta hogy kicsit készen van de mi csak azt gondoltuk biztos jó éjszakája volt (később a koncert végén kiderült valójában beteg volt). És tényleg nagyon rövid volt a tali, viszont közvetlen volt, volt pár vicces elszólása és tényleg nem beszélt velünk valami sokat...a beszélgetést ugyanist nehezitette hogy egyikünk sem tudott angolul csak én, szóval ő inkább mint a 8 embert címezte meg minthogy mindegyikőnkkel váltott volna egy egy szót. De így is látszott rajta hogy az állapota ellenére igenis megerőltette magát hogy jó formáját hozza. Ezután következett a hivatalos fényképezés. Amikor Ruzsa Magdi odaállt Robbie mellé, a kép után odafordult elővette a kis bugyellárisát (mert abban volta föld) és Robbie kezébe nyomta. Erre a magyar sajtós rögtön ott termett és szinte kiabált, hogy NEM SZABAD AJÁNDÉKOT, a menedzsernek adja oda! Dehát szegény Robbie mit csinálhat, elvette és kérdezte mi ez. Madgi csak annyit tudott mondani, special soil (különleges föld). Erre Robbie: Why is it special? (miért különleges?) Itt cserbenhagyta Magdit a tudomány és a sajtóshoz fordult aki leforditotta Robbienak hogy ez varázsföld és azért kapja hogy szerencsét hozzon neki, bár (és itt Ruzsa viccelni akart ami szerintem szánalmasan sikerült) neki már úgysincs szüksége több szerencsére. Erre Robbie nézett egy nagyot és azt mondta: Well I need all the luck in the world now... (Pedig most van szükségem a legtöbb szerencsére)
A helyzet több volt mint mosolyogtató, Ruzsa arcán látszott a csalódás, de most mégis mit képzelt? Hogy ő Robbie-hoz képest valaki, és Robbienak kellene hálásnak lenni egy számára abszolut értéktelen ajándékért?
Szerintem aztán ez leesett Madginak a későbbiekben h kicsit égő volt a helyzet, azért nyilatkozott keserűen... De, most megint, mégis mit várt?? Felfoghatatlan számomra, örülök hogy a hozzászólók többsége is így gondolja...!!