Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mary_N

21 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többnyire tanultunk ezt-azt a történelemórákon. Például az urbanizációról. Hogy mi az. Eszik-e vagy isszák. Akinek semmi nem ugrik be, az klikkoljon ide hu.wikipedia.org/wiki/Urbaniz%C3%A1ci%C3%B3 A többiek pedig (aztán persze a klikkolók is) gondolkodjanak el azon, hogy hogyan…..
  Ezt kérdezte a Pultos egy másik sms-ben. Tudtam, hogy a Mosdósra céloz. Röhögtem. Kicsike féltékeny a farkamra. Nem válaszoltam neki. Baszod, biztos van valami karma, vagy mi a tökömnek hívják, de másnap belefutottam az utcán. Jól nézett ki, de gondoltam paraszt leszek, és…..
Mary_N 2010.04.01 21:00:36
Írt a Pultos Csaj, hogy hallotta, a volt osztálytársával kavartam. Mi a fasz baja van?... ..
Mary_N 2010.04.01 20:58:25
@Styxx: kocsit is lehet igényelni, vagy csak üzemanyagot? :)
Behavaztak melóval a cégnél, a priváttal tegnap semmit nem haladtam... pedig a határidő szoros... Elegem van magamból, ebből holnap szabadság lesz és haláli hajtás...Az agyam blokkol, nem tudom mit érzek és mit akarok érezni, Szeretővel beszélgettem este, felhívott, hogy…..
Mary_N 2010.03.31 21:59:58
Az állam sokszor beavatkozik a piacok működésébe. Ezer ok sorolható fel, hogy miért kell beavatkoznia és szinte ugyanannyi, hogy miért nem. A beavatkozás néha jó, néha rossz, néha eredményes, néhe nem. A mikroökonómiai megközelítés hagyományosan a piaci kudarcok (market…..
Agyas anonym 2010.03.24 09:09:00
Kicsit meg vagyok zuhanva. Az utóbbi héten párszor elgondolkoztam. Azon hogy vajon mi a fasz bajom van. Mert van.Ma reggel nem mellesleg az is eszembe jutott vajon jó ötlet volt-e odaadni Álomnőnek az utolsó fejfájáscsillapítómat. Aztán sikerült fél liter vízzel sikerült…..
Mary_N 2010.03.30 22:05:13
@aJeti: most reklámmarketingből lehet beadandó
amúgy kiüvöltöttem az ablakon, hátha hallja szinli szomszéd, de csak aroma nézett át morcosan
  Haverral egy új  helyre mentünk. Sok dugható picsa egymás hátán, de arcra krokodilgyilkos mind. Haver összefutott egy régi ismerősével, aki valami csajjal volt. Fasza névnapozás lesz ebből.  Duma, duma, csaj meg egyszer csak dörgölőzni kezdett hozzám. Szóltam…..
A 19. században Európa népessége ugrásszerűen megnövekedett. Ez a történeti demográfiai átmenet, amit az okozott, hogy halálozási ráta gyors csökkenését a születési ráta csökkenése csak évtizedes késleltetéssel követte. Európa népessége 1800-ban 142,9 millió…..
Mary_N 2010.03.29 17:37:46
@kozgaztanar: a nyugdíkorhatár kitolása - nullára redukálható közg. ismereteim szerint - nem nagyon kedvezne a munkaerőpiaci helyzetnek...
2. szerény megítélésem szerint a deresedő halánték magában rejti néminemű tapasztalat (olykor hamis) ígéretét
3. kéne Neked egy jó kis avatar (vagy hogyishíjják... mondjuk Marshall kereszt? ;-))
Egy nyúl naplója Morc 2010.03.28 10:49:00
Tegnap beduzzogtam Medvére. Egész nap hiába vártam a hívását.Általában két naponta tudunk beszélni, a kinti irodából tud csörögni, mert az itthoni mobilt ingyenesen hívja. Igaz, vannak elegen kinn, és mindenki szeretne a családjával kommunikálni, szóval néha csak késő…..
Kijött a KSH gyorsjelentés, megvan a napi vezető hír. Csúcson a munkanélküliség: 2009. december és 2010. február között 11,4%, ha a 15-74 éves népesség körében és 11,5%, ha a 15-64 éves népesség a viszonyítási alap. Nem kevés. Szivat minket a válság. Azért ne…..
Ha tanítasz, akkor időnként ellenőrizned kell. Mérni kell a hallgató fejében lévő tudás változását. Nőtt? Csökkent? Nem változott? Nem, mintha ez a tudás szoros összefüggésben lenne az általad végzett munka minőségével (vagy mennyiségével). Nincs így, hiszen még oly…..
Szoktam volt említeni a hallgatóknak, hogy érdemes időnként megállni (nem, megpihenni nincs idő, csak megállni) és egy kicsit másképpen nézni a világra, mint általában. Meg a világ dolgaira. Mondom nekik, hogy a televíziós sorozatok sok mindenről szólnak, különös és…..
Tiszta hibernálódás van, mióta Medve kiment. Ehhez aztán a szépséges időjárás is hozzájárul. Csak a meló, a túlóra. Este itthon meg a kismedve, vagyis a nyuszi. Bár rá is alig marad idő, csak nyomom benn az ipart. Hétvégén is ott dekkoltam, "növeltem a…..
Mary_N 2010.03.15 20:42:28
@Enchantée: bezony, én sem adnék egy Jeffrey Dean Morgant két Gerard Butlerért - hmmm, az a rosszfiús sárm a varázsolós tekintettel... :D
Mary_N 2010.03.28 13:05:28
@waterfall: ezegyszer megbocsájtok :)
Incifinci blog Összegzés 2010.03.24 10:26:00
Sok minden kavarog mostanában a fejemben. Lassan egy éves lesz a blog, és folyamatosan eszembe jutnak az elmúlt egy év történései.   Emlékszem azért kezdtem blogot írni, mert nagyon sok olyan dolog kavargott bennem, amit vagy nem tudtam senkivel megbeszélni, vagy akikkel…..
Mary_N 2010.03.28 13:04:03
@barracud4: csatlakozom az 5lethez, jó lenne már egy újabb zöttyenés
A szirének éneke csábító. Odüsszeusz meg simán úgy járna (társaival egyetemben), mint a többi szerencsétlen, akik bedőltek a mézes-mázos dajdajnak, aztán meg kampec. Ha. Ha Kirké ki nem okosította volna - ennyit arról, hogy mennyire volt leleményes Odüsszeusz. De…..
a szex után. A fogszabályozó. Styxx kedvéért: a képet "Fogszabályzó fetish" cím alatt találtam. :-P Ezt meg a poén kedvéért...
Mert mi Medvémmel azok vagyunk, az tuti. De nemcsak mi, unokatesómék is hibbantak, már évek óta. Ők a bárányokat preferálják. Van nekik dögivel egy rakat plüss, mindegyiknek saját neve van, és persze saját(os) személyisége. Van például egy fekete bárányuk, aki rendkívül okos,…..
Hulla fáradt vagyok, a hétvégén elvégre 700 km-t csavarogtunk az országban, nesze neked pihentető hétvége...Tegnap sík ideg voltam, feszélyezve éreztem magam, hogy gyerkőcökkel megyek, hogy fogad, stb... Nagyon gyorsan leértem, én is meglepődtem, Bandita is... :) Megcsókolt mikor…..
Nem a kétségek miatt, inkább olyan izgulás, mint régesrég osztálykirándulás vagy nyaralás előtt kiskoromban... Remegek, nem találom a helyemet, mint vihar előtt a kutya... Lassan múlik az idő, 4-5 óra múlva túl leszünk a 18 év utáni 2. találkozáson, este nem egészen éjfélig…..
Agyas az élet nem csak füttyszó 2010.03.11 23:36:00
Mert mocskos pasi vagyok és szeretek beszólni. De ez csak úgy jött.Mit is akartam? Ja, hogy a tvben megy a Kecskemét-Újpest, tudom mi lesz a vége, azért nézem, ismétlés. Szegény UTE. A fradit hamarabb hallottam mint hogy vége legyen, a szomszédból az öreg madj fel robbant a 3:3…..
Egy nyúl naplója Költözünk 2010.02.22 20:46:00
Hivatalosan is megerősítést nyert felülről, hogy költözünk. Mármint cégesen. Eléggé sikerült már csökkenteni a létszámot ahhoz, hogy el lehessen adni egy rakás, a cég tulajdonában lévő ingatlant, és összecuccolni minden különálló egységnek. Lesz egy új, jó nagy ronda…..
Mary_N 2010.02.23 20:37:57
@szingliman: hehe, még azt is kiemelték, hogy könnyen megközelíthető a Ferihegyi reptér - talán ezzel is csak azt sugallják, hogy repülünk? :)))

@Tittok: de miért kell így működnie? a munkaerőmet adtam el, de hülye nem vagyok, és utálom, ha annak néznek... grrrr
Levél nekem:leirom azt amit szeretnek, mert megerted majd...es tudsz merlegelni...a leveliras nem a legjobb dolog az eletemben, de ugy erzem irnom kell neked...megha nem is kerulok hozzad kozelebb...Rolam...Volt egy nagyon csunya motorosbalesetem...azota maskent merlegelek es kepzelem el a…..
Mary_N 2010.02.22 20:21:19
@díva naíva: aranyos Dívám, most aztán tényleg hagyd, hogy sodorjon az ár. Ne gondolkozz, ne méricskélj (se lelkileg, se fizikailag ne tedd mérlegre), ne dönts rögtön, csak éld meg a pillanatokat. Ne légy kritikus. Hagy, hogy magával ragadjon, és adj időt a megismerésre. Úgy drukkolok, hogy Óz végre tényleg elvarázsoljon!

@hzizi: 17 pont jó, 22 már fáj. De nemcsak a hossz a lényeg. Pl van az a "tűzoltófecskendő" típus, amitől a jóég mentsen meg :)
Elég konkrét választ kaptál? :P
Mary_N 2010.02.23 20:29:35
@hzizi: még valami fontos: hogy a tulajdonosa hogyan tud bánni vele (ezt sose felejtsd el! ;-)))

@díva naíva: kérünk folyamatos beszámolót a hódulás stádiumairól! :)
Agyas holnap is bkv 2010.02.23 15:05:37
Miért is nem lepődök meg? Hogy amikor tavaly a magyar márkaszervízben érdeklődtem a hatvanezres szervíz áráról mindjárt azzal indítottak hogy "ha nem találunk semmit akkor *******Ft". Vittem is szlovákiába, hivatalosan feleannyiért csinálták és érdekes mód semmit sem…..