Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harri

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik akkor, amikor találkozik a sci-fi, Bruce Willis és az egyedi francia stílus? Hát megszületik a 90-es évek egyik legjobb filmje, ami mára már egyértelműen a kultikus alkotások közé sorolandó. Sokan úgy tartják, hogy Luc Besson legjobb filmje a Léon, a profi, amit teljes…..
harri 2014.06.08 14:18:31
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Csoda, hogy még létezik magyar felsőoktatás, amikor a felvi.hu-n digitálisan jelentkezőknek kínkeserves nehézségekkel kell szembenézniük:felvi 2011: ha elbasztad a jelentkezesed es mar nem lehetett modositani akkor az kb hello is iden. es akkor a tortenet bovebben:2011-ben beadtam a…..
A megvan a rendőrségi engedély a rendes tavaszi CM útvonalára. Az április 30-i kerékpáros demonstráció, amely az I. Utolsó Critical Mass nevet kapta, most Budáról indul.A gyülekező délután 16 órakor a Vérmezőn lesz, a vége pedig szokás szerint a Városligetben.A köztes…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
harri 2010.01.07 13:58:50
heló mindenkinek!

Demszky ur és a bkv-vezetés mintegy Houdini - Copperfield páros mutatja be nekünk trükkjeit :) már évek óta. mi meg állunk tátott szájjal, hogy hová is lett az a sok-sok milló/milliárd forint :(

De most komolyan:
londonban egy vonaljegy az Ł1, a honapra bérlet kb az ottani minibálbér 8-10%-a, de ez attol függ, hogy hol laksz, és hogy hová jársz dolgozni...
nézzük szép szeretett Budapestünket.
itt egy vonaljegy szintén Ł1, a bérlet pedig 14%.
ott fűtenek a buszokon (rád rohad a ruha) itt meg odafagysz a többségükön.
a buszvezetők hetente kb 150k Ft-ot visznek haza, itt talán havonta..
kint minden metrónál kapuk, meg alkalmazottak, hogy segitsenek, meg 2-3 jegypézntár, meg jegyautomaták
itthon: néhány kaller, akik kozott egyszerre csak egy utas halad át, szal elég lenne 1-2 kaller a 4-5 helyett..
itt szétszakad alattad a busz, ott... :)
de sorolni lehetne h mi a kulonbség, holott arányában ugyanannyiból lehetne gazdálkodni.
igen tudom ott kb annyian élnek mint Mo.-n és több pénz jut, de ezért mennyivel nagyobb a cég, és ezzel egyutt a költségek!!
ja, és ott a diákokat (akiknek még kötelező az egyenruha) nem láttam még bérlettel, mert ingyen utaztak.
de más EUROPAi városokat is hozhatnánk fel példának, hogy összehasonlítsuk a mi "europai" városunkkal.

A mondandom lényege az lenne, itt milyen fos,hozzá nemértő,büdöstolvalybanda a vezetőség, akik már rég megérdemelték azt a golyót, amit szegény, szerencsétlen romák kaptak meg idén , teljesen indokolatlanul, mert az ő helyzetük is egy hasonló vezetés következménye.

sziasztok