Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Térképész

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium A vízműbalhéról 2009.10.22 18:33:00
Előrebocsátom, nem biztos, hogy száz százalékig minden információ a rendelkezésemre áll, hanem csak annyi, amennyit sikerült előguglizni, mindenesetre egyelőre a következőképpen néz ki a dolog szerintem: 1. A vízmű többségi tulajdonos az önkormányzat, kisebbségi a Suez. 2.…..
Térképész 2009.10.24 12:07:53
@nyg:
Látod ez a tipikus pávatoll vakság: senki, egy szóval nem védte a SUEZ-t. Ellenben védjük a jogszerűséget. Az európaiságot. Lévén EU tagok az EU "grund" szabályai az érvényesek. Aztán azt sem felejtjük el, hogy eleddig mindíg Magyarország baltázott rá, amikor magát igen erős nagyfiúnak képzelő kisebb-nagyobb cuccführerje azt hitte, hogy ő a legerősebb a grundon. Aztán a vége az lett, hogy az egész ország bűnhődött ennek a pár embernek a marhaságai miatt.

Merthát itten egy páran mindíg elfelejtik, hogy azon a hídon nem mi vagyunk az elefánt...
Térképész 2009.10.24 20:23:53
@aristo:
Ez egy borzasztóan szép poszt. Csak azt nem tudom, mi köze van egy önálló jogi személlyel szemben elkövetett einstandhoz. Mert hát méltatlan személyeskedésen, közhelyeken, és polájtatosságon kivül más nemigen van benne... végül is mindenki úgy éli meg és tükrözi a való világot, ahogyan arra képes...
Térképész 2009.10.24 20:34:14
@Pesszimpista:
Egy dologra tessék szíves lenni gondolni: itt a cég az üzemeltetésre szerződött. A vezetékek, a vízbázis minden a Város tulajdona volt és maradt.
Amit itt einstandolt egy másik cég (akárhogyan is a város tulajdona, elvileg önálló jogi személy), ahogyan a PVZRT is az. A Tettye egy másik cég tulajdonait: székházat, adatbázisokat, kocsikat, szerődéseket -s miután erőszakkal tette-rabolta el. Na ez az amit manapság nem illik. Meg utoljára ilyesmit Rákosi Mátyás követett el.
A többi magyarázkodás, meg polájtatos imamalomforgatás!