Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whitewash

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Right now Éppen most ... 2013.06.02 00:55:27
Éppen most arra gondoltam, hogy ez a legeslegjobb élet, ebben a legeslegjobb országban ... és nagyon szeretném, ha minden egyes nyavalygásomnál eszembe jutna, hogy milyen jó nekem! Sokszor van, hogy többre vágyom, szebbre, nyugodtabbra, érdekesebbre, izgalmasabbra, és erre biztat az…..
Right now Éppen most ... 2013.05.08 13:28:06
Éppen most arra döbbentem rá, hogy itt ülök a semmi közepén, és kezdem rosszul érezni magam, mert éppen nincs egy sürgős határidő sem ... ránéztem az órára bambán, és zavartan, nem látom a határidőt, mégis hallom, ahogy ketyeg. Buta rímek szólnak a rádióból, silány…..
Right now Éppen most ... 2013.05.03 23:06:44
Éppen most csöndes nyugodt este van, és én úgy érzem, hogy az az idegköteg, ami mostanában ÉN vagyok, egy parányit lazult. Nem tudom eldönteni, hogy csak a felszínen-é, vagy belül is történt valami ... mindenesetre már nagyon DE nagyon régen éreztem lágy melengető biztonságot…..
Right now Éppen most... 2013.05.01 12:53:18
Éppen most fáj a fejem, de az utóbbi napok fejleményei miatt - elmondtam valakinek valamit, ami már nagyon nyomta az életemet - jobban vagyok! Most még egy hónap nagyon kemény küzdelem, aztán tiszta lapok jönnek. Lehet agyalni, hogyan tovább. Ez izgalmas, és talán ezért jó is, de…..
ablakpárkány semmi 2013.04.29 09:33:15
pontosabban Semmi. Janne Teller kisregényének címe, amelyet a napokban olvastam, és amit szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek. nem gyerekkönyv, bár kamaszok a szereplői: egy dán kisváros nyolcadikosai. a fiatalok az élet értelmét keresik egy cinikus, Tandori értelmezése szerint…..
Right now éppen most .... 2013.04.28 10:12:48
Éppen most ránéztem a lányomra, és úgy éreztem le kell írnom, hogy néha szinte fáj, annyira szeretem őket ... Biztos, majd még lesz ilyen kitörés, úgyhogy azért is indítottam a blogot (naplót). Ilyen az, ha sokat van egyedül az ember. Előbb-utóbb itt köt ki ... gondolom. Vagy a…..
Megdőlt a virtuális javakkal való kereskedelem rekordja: az Entropia Universe nevű online szerepjáték egyik felhasználója, Jon Jacobs 335 ezer dollárért (tehát körülbelül 67 millió forintért) adta el egy másik júzernek, John Foma Kalunnak a Club Neverdie nevű komplexum egy…..
A fővárosban élni jó! Vonnám le a következtetést azonnal, ha nem tudnám, hogy milyen is igazából egy-egy főváros és nem lennék tisztában a saját habitusommal, ami tulajdonképpen hosszútávon összeegyeztethetetlen például Belgráddal (ami nekem jelen pillanatban a fővárosomat…..
whitewash 2010.10.29 21:08:21
Különös választási este előtt állunk: kevés igazi izgalommal és (a térképeken) rengeteg narancssárgával. Süveges Gergővel és Giró-Szász Andrással ezúttal is az MTV-ben próbáljuk meg követni és értelmezni az eseményeket, miután azonban több mint háromezer önálló…..
whitewash 2010.10.03 20:59:21
ablakpárkány utazunk 2010.04.28 22:29:00
idén is erre-arra, persze ha rajtam múlna, állandóan utazgatnék, de azért az idei terveken végignézve sincs okom panaszra. merthogy péntekig kell leadnom az igényemet a szabadságra, szabadnapokra, így aztán jól kigondoltam É-vel egyeztetve a merréket és mikorokat.Berlin helyett…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
ablakpárkány egy vecsési 2010.03.06 19:30:00
Kovács László és Gál Zoltán elvtársakkal súlyosbított szocialista nőnapi rendezvényen vettem részt tegnap a hetvenes években. a legfigyelemreméltóbb momentumra a férfivécé ajtaján akadtam egy nyomtatott felirat formájában: A rend és tisztaság a műveltség fokmérője.…..