Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZZ

42 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
Milyen szempontok szerint vizsgálja az ember a szállásadóját? Minden ember más és más, mi a saját szemszögünkből, amit mi láttunk, tapasztaltunk ... Ha ellátogatunk a Lux Panzó oldalára www.szarvaslux.hu részletesen tájékozódhatunk a panzió szolgáltatásairól,…..
Köszönjük a sok gyógyulást és jó kívánságot tartalmazó üzenetet! Reméljük Áron végleg a gyógyulás útjára lép. Reggel korához képest:) egész frissen ébredve a Lux Panzió bár-recepcióján két kedves hölggyel találkozott, akiknek némi segítségre volt szükségük.…..
ZZ 2011.08.06 10:55:05
@Csillámdementor: Nemzeti Park Igazgatósága? Arborétum? Csak két fajta hamburger? Miről beszélsz?
Lemaradtál valamiről? Sértett vagy? Nem Te nyertél? Változz meg! A belső szerveidet felemészti a keserűség! Ne tedd tönkre Szarvast, ne menj oda többet.
Téged ez a hely nem érdemel meg!
ZZ 2011.08.09 10:34:00
@p.csilla: Akkor mindketten más stílusban írt kommentet olvastunk Tőle.
Ez nem kritika volt részéről... Szerintem...
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
Ha kicsit gunyorosan akarunk fogalmazni (és nem tartunk attól, hogy ŐK az orrunkra koppintanak), bátran mondhatjuk, hogy többé-kevésbé titkos társaságokkal napjainkban tele van a padlás: szabadkőművesek, illuminátusok, bilderbergesek, céeferesek – hogy csak azokat említsem,…..
ZZ 2011.01.24 16:54:14
@solesz: A Templomos Lovagrendet összehasonlítani a Szcientológiával? És egy hagyományőrző blogot indítottál?..... Garatulálok.....
ZZ 2011.01.24 17:13:40
Bigyóblog Az első iPad kritikák 2010.04.01 09:47:00
Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue…..
 Mindenki megkapja. Nem csak a saját kérdéseit! A fontosabbnak ítélt kérdések mindenkihez eljutnak. ..
 Kedves Mindenki!Jó lenne, ha a tervezetet mindenki átolvasná és feltenné mail-ben a kérdéseit.Még a holnapi napon megpróbálunk rá válaszolni. Nincs sok időnk, el kell indulnunk.Köszönettel,ZZM  ..
Új fejezet kezdődik!A jelzőrendszeres házi segítségnyújtást szociális alapszolgáltatásként az állam nem finanszírozza tovább. Az eddigi ellátottak közül sokan már nem lesznek jogosultak az ingyenes szociális ellátásokra.Kezünkbe vettük a sorsunkat!!!A HB Rendszerház…..
ZZ 2010.01.17 20:47:15
@zsófika szentendre:
Hölgyem!
Ne találgassunk. Ezt írtam Önnek:
"Ha követi a fent leírtakat, első körben kapni fog egy tájékoztató anyagot. Eldöntheti, hogy részt vasz-e benne."
Üdvözlettel,
ZZM
ZZ 2010.01.18 23:01:37
@cency@:
Ha "Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás" megnevezésű szociálisan rászorult embereknek nyújtott ellátásról lenne szó, akkor igaza lenne.
Mi nem ezt csináljuk.
A rendszert bárki igénybe veheti, idősek, gyerekek és mindenki aki szerződést köt és kifizeti a havi díját.
El vagyok maradva, még senki nem kapta meg az anyagot. Elnézést.
Először mindenki egy titoktartási nyilatkozatot fog kapni. Le lesz írva, hogy mit kell csinálnia vele.
A nyilatkozatok beérkeztek.Aki jelentkezett, de nem kapta meg a nyilatkozatot, az írjon! Remélem mindenkinek válaszoltunk.Holnap lezárjuk ezt a részt és a hét végéig megkapja mindenki a következő csomagot.Aki eddig a 06 (20) 9 54 54 54 telefonszámon hívott, az nem tud elérni, mert a…..
 Kedves Mindenki!Mivel az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat elköltözött és nincsenek információim a további működéssel kapcsolatban, a blog-ot felfüggesztem. Megszüntetni és törölni nem fogom, de új bejegyzés várhatóan nem lesz.Mindenkinek aki érdekelt még akár dolgozói,…..
 Először a legfontosabb! Beszéltem ma a minisztérium képviselőjével aki az alábbiakat mondta: 1.) A rendelet a kérelem beadására adta a 2009.12.15.-i határidőt, és az ez évben elmaradt bérre reagál. Igazgatási, pénzügyi okok érdekében él a rendelet 2010. elejéig és…..
ZZ 2009.12.31 18:31:29
@nagykati:

Kedves Hölgyem!

Ezért az egy bejegyzésért kár volt "titkos" e-mail címet regisztráltatnia.

Ez a nap nem ennek a hozzászólásnak a megválaszolására van. Meg fog történni.

Addig B.U.É.K. Önnek is!

Tisztelettel,
ZZM
B.Ú.É.K.Egy szebb, boldogabb és békésebb  új 2010-es esztendőt kívánok mindenkinek!Zelenák Zoltán Mihály..
Egy anyagot kaptam a héten, ezt fel is teszem.A Szeretetszolgálat fellebbezése. Ez elmaradt és nem került még fel.Itt megnézhető: szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/20091204_Makhoz_fellebbez%C3%A9s.pdfA szerdai megbeszéléssel kapcsolatban nem tudok semmi érdemlegeset leírni. Bea…..
ZZ 2009.12.20 00:21:08
@ÖREG PALÓC:

Kedves Öreg Palóc!
Dühe helyett inkább azokat is egyeztesse ügyvédeivel, amiket ide felír. A minisztérium által kért pontosítás alapvetően az Ön beírására vonatkozik.
Bár rendre levezetőz és én minden alkalommal próbálom leírni Önnek, hogy nem voltam, nem vagyok az Alvinczi vezetője.
Arra, hogy ellátotti minőségét ilyen beírásokra használja fel, nem is reagálnék.
Tisztelettel,
ZZM
(egy ember, akinek ezek szerint alapvetően más elképzelései vannak az alapvető emberi értékekről és hozzáállásokról, mint Önnek)
A Minisztérium munkatársa leküldte a listát, hogy kinek hová kell leadnia az igénylést.Mellékelten felteszem, itt letölthető:szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Fizet%C3%A9sek/Kirendelts%C3%A9g%20jegyz%C3%A9k.xls FONTOS!A megelőlegezés a MÁK Illetményszámfejtés éretmezése…..
ZZ 2009.12.13 23:15:34
@jutka38:

Hát a Munkaügyi központoknak és a megbízásosoknak biztos. A kistérségek nem mindenhol kérték úgy tudom. Az nem baj, ha ott van. (de ezt csak én gondolom)
ZZ 2009.12.13 23:17:05
@Solya28:
Kedves Solya28!
Mindkét kérdésére feltettem a választ a bejegyzésekben.
Üdv,
ZZM
ZZ 2009.12.15 18:31:57
 Lezárult. Úgy tudjuk, hogy minden térségben beérkeztek a kérelmek. A Munkaügyi kirendeltségek, kistérségi társulások, területi vezetőik és a Szoc. minisztérium is sokat segített ebben.Minden dolgozó nevében köszönjük! (Tudjuk, hogy sokan olvassák a blog-ot a segítséget…..
Ezt Ildikó írta kommentként, de kiteszem bejegyzésnek, mert úgy gondolom, hogy elég fontos:Szeretnék néhány segítséget adni a kérelem kitöltése kapcsán. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtásban dolgozó koordinátorok munkaszerződésében 20000 Ft havi nettó munkabér…..
Mivel a kistérségi formanyomtatvány nem jött meg, azt a hivatalos információ, hogy MINDENKI AZT A KÉRELMET TÖLTSE KI AMIT TEGNAP FELTETTEM!Továbbra is felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy a gördülékenyebb ügyintézés érdekében a helyi szakmai igazgató összegyűjtve,…..
ZZ 2009.12.11 16:08:45
@dr. Görbe László:
Persze. Bocsánat, de nem tudom az Ön számát. Én telefonközelben vagyok állandóan.
Elküldtem a számomat.

Üdv,
ZZM
ZZ 2009.12.11 17:14:11
@lilapolo:

Én úgy gondolom, hogy havi bérszámfejtések lesznek. Ezért kell az adatokat ebben a formában leadni. A szerződésekből kiderül, kinek mennyi a havi juttatása.
ZZ 2009.12.11 17:41:47
    A Szoc. Minisztériummal folytatott megbeszélések alapján az alábbi lehetőségre hívnánk fel a figyelmet: Krízisrendelet száma: krízishelyzetbe került személyek támogatásáról szóló 136/2009. (VI.24.) Korm. rendelet Krízis módos. szövege:  …..
Jó estét mindenkinek. Kezd kialakulni a leadás körüli feladat. Bár ma a folyosón is MÁK ellenőrök ültek, holnap mindenki aki mozogni tud ezzel fog foglalkozni. A területi vezetőknek elkészültek a meghatalmazások. Ük fogják csoportosan beadni a kérelmeket. Itt a levél:…..
ZZ 2009.12.10 21:15:10
@schumi84:

Ezek a csatolandó dokumentumok:

− Munkaszerződés vagy megbízási szerződés
− Amennyiben a jogviszony megszűnt:
o munkaviszony esetén a felmondás [278/2009. (XII. 9.) Korm. rendelet 5. § (1) b)]
o megbízási jogviszony esetén a jogviszony megszüntetésének dokumentuma, elszámoló lap [278/2009. (XII. 9.) Korm. rendelet 5. § (1) c)]
− Megbízási jogviszony esetén teljesítésigazolás
− Továbbá a bérszámfejtéshez szükséges valamennyi dokumentum, így többek között:
o Nyilatkozat a személyi jövedelemadóról (megbízási jogviszony esetén)
o Nyilatkozat az adóterhet nem viselő járandóságokról
o Magán-nyugdíjpénztári tagság estén belépési nyilatkozat

Nem tudom melyik nincs Önöknél. A teljesítési igazolás (megbízásosoknál) gondolom a havi beosztás és elszámolás. Ez meg kell legyen egy pld.-ban a területen és egy pld.-ban a központban is. A vezető gondozók gondolom jelzik, ha nincs náluk (ellenőrzés elvitte stb.) és egy másolat ki lesz adva. Úgyis a vezető gondozók viszik be.
A "Négyek" ma a Szociális Minisztériumban tárgyaltak délután, ahol jelen volt a MÁK képviselője is. Ma megjelent a Magyar Közlönyben a Kormány rendelete és egy határozat ezzel kapcsolatban. Itt lehet megnézni, elolvasni:…..
ZZ 2009.12.10 19:44:23
@N.Atti:

Ne mondjon ilyet, hogy nem találják. Behoztak egy telefont (gondolom Önnel beszéltem) azt sem tudtam kié (az információi nem jók, a telefon a régi bérszámfejtő kollégáé volt) és megkérdezte tőlem, hogy hol vannak az Ön iratai és elszámolásai. Mondtam Önnek, hogy megnézem van-e bent illetékes. Felfelé a lépcsőn megtudtam, hogy melyik területhez tartozik. Mint kiderült az Ön vezetője épp itt van a központban. Azért mert a vezetője bement az egyik elszámolást végző irodahelyiségbe és ott megkérdezte, hogy hol vannak az elszámolások, majd erre nem kapott választ még nem jelenti azt, hogy nincsenek anyagaik. Este fél nyolc van. 12 MÁK ellenőr anyagok mindenhol (ez ebben az évben különböző időszakokra, különböző szervektől a hatodik ellenőrzés) és mindenki a kifizetésen dolgozik.
Van aki nem találja a szerződését, majd kiderül, hogy mind a kettő nála van, csak nem küldte vissza és azért nincs itt. Vannak területek akik csomagban nem találják és másolatokat kell (fénymásoló megint saját zsebből) készíteni. Van ahol (mint az Ön térségében is) a Munkaügyi Főfelügyelőség lefoglalta az összes nyilvántartás és nem adta vissza. Sorolhatnám. Én szívesen átmegyek az Alvinczi elszámolásra, de nem tudom, hova kell nyúljak anyagokért.
Ha valami nincs meg, holnap ha bejönnek akik utoljára dolgoztak vele biztos tudják hol van.
Nekik is pihenni kell néha, mint ahogy Önöknek is.
Nem tudom, mit tud a "másik térség" kifizetésével kapcsolatban. Én nem látom az átutalásokat, de azok kaphattak fizetést, ahol a szeretetszolgálat alvállalkozóként dolgozik be. (de ez csak tipp)
Megkaptam. Ahogy ígértem felteszem. A kormány rendeletének a héten ki kell jönnie, hogy végrehajtható legyen. szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Korm_rend_dolg_kif.pdf Megpróbálom összefoglalni: Az Alvinczi nem kap pénzt a számlájára. Azokon a településeken…..
ZZ 2009.12.09 00:49:01
@Panda78:

Próbálkozunk, de őszintén megmondom Önnek, hogy én nem sok esélyét látom.
ZZ 2009.12.09 00:53:01
@Dolgozó11:
Az, hogy mi kezdődik és minek lesz vége még nem tudjuk jó-e vagy rossz.
A cél, hogy a gondozottak és a mellettük kitartó gondozók helyzete rendeződjön. Ha ez megtörténik, akkor történjen meg. Félek, hogy ez nem fog maradéktalanul megvalósulni.
ZZ 2009.12.09 00:54:51
Holnap  délután kettőre, a "négyek" Pécsen a MÁK-ba hivatalosak. Szűcs úrral fognak találkozni. A "négyek":Kovácsné Varga Ildikó, Keszei Lajos, Simon István, Gyurkó KrisztiánBejelentkeztek Dr. Katona Tamás államtitkár úrhoz is. Időpontra várnak,…..
ZZ 2009.12.08 12:26:25
@ÖREG PALÓC:

Tisztelt Uram!

Ne haragudjon, de ekkora "sületlenséget" amit most leírt még senki nem rakott össze.
Az Ön jelenlegi állításai közül egy sem igaz!
Ha Ön igazságügyi szakértő volt - csak bízom benne - remélem nem így olvasta el az Önre bízott ügyekben a dokumentumokat.
Most sajnos nem tudom kifejteni bővebben, de este megteszem!
Üdvözlettel,
ZZM
ZZ 2009.12.09 00:04:55
Tisztelt Öreg Palóc!
Próbálok válaszolni az Ön által írottakra tételesen, ahogy megígértem:

Most olvastam el a
www.allamkincstar.gov.hu oldalon a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR 2009.11.23.-ai hivatalos közleményét.
Ez nem ujság cikk!A hivatalos közleményben össze foglalták mindazt,amit a MÁK tud erről az ügyről.A MÁK közleményben szereplő infokat hónapok óta a magyar média újságcikkekben,TV interjukban már megszellőztette.
Két új elem van benne:
-az el nem számolt összegek megjelenítése;

{{{
Amit ír azok a finanszírozás számai, nem pedig az el nem számolt összegeké. (erről a doksi feltéve már hetekkel ezelőtt, de eddig is nyilvános volt a közhasznú jelentés)
}}}

-hivatkozás a HMRKE korábbi,első magyarországi egyháztestének (amely az Arany Alkonyt és a másikat üzemeltette)kiutalt és el nem számolt pénzének nagyságrendjére.Ugyanis 2 jogerős magyar bírósági itélettel ez a korábbi egyháztest meg lett szűntetve!

{{{
Ezt nem tudom hol olvasta. Nincs "előző egyháztest". Nem lett semmi megszüntetve. Amiről Ön beszél az egy Misszió, amihez az Alvinczinek semmi köze. Mint már többször volt szó róla, az Alvinczi a magyar bejegyzésű egyház szeretetszolgálata.
}}}

Ezek után alapította meg a HMRKE újabb magyarországi egyházi testét,a KÁLVIN JÁNOS PRESBITERI MISSZIÓ-t!Ez az új egyháztest fogadta be az ALVINCZI PÉTER SZERETESZOLGÁLAT-ot.

{{{
Na ez teljes káosz. Misszió egyébként nem is lehet egyház test. Nincs ilyen, hogy "befogadta".
Az Alvinczi soha nem tartozott a misszióhoz! Magyar egyház alapította. }}}

Ennek az újabb egyháztestnek az alapítása körül megy a kaposvári nyomozóhatósági vizsgálat.

{{{
Nem a misszió alapítása körül megy a vizsgálat. (Anyag szintén itt elérhető.) }}}

Azonban a MÁK elnőki levele a fenti közlemény megjelenítése után 3 nappal később arról tájékoztat(nem az Alvinczinek írodott;tessék megkereni a 11.03.-ai ZZM által feltett dokumentumokat tartalmazó blog-részben);hogy a PM intézkedési tervet(szakzsargonban un.csomagot)dolgoz ki a jelenlegi helyzet megoldására.

{{{
Az Ön által említett "szakzsargont" nem egyedül a PM dolgozta ki.
}}}

A ZZM által Napi Hírek 11.03.-át feltett dokumentumokból kiderül;ogy a MEGMENTŐ Kft.pénzügyi felhasználását ellenőrzi a MÁK.

{{{
Nem felhasználást, hanem elszámolást ellenőriz, erre az évre vonatkozóan.
}}}

A Megmentő Kht-ból ugyanis MEGMENTŐ Kft.lett!Ezt a CÉGJEGYZÉKI NYILVÁNTARTÁS-ból szedtem ki(CÉGFÜRKÉSZ);az INTERNET-en.És én már valamelyik blogrészben leírtam;de senki nem figyelt oda;

{{{
Kötelező jogszabályi változás volt. Megszűntek a Kht-k és Nonprofit Kft-k lettek. Az országban mindegyik! Ezt Önnek, mint szakértőnek tudnia kellene.
}}}

hogy a MÁK azt keresi;kapott- e az újabb HMRKE egyháztest(amelynek az alapításnak jogszerűségét vítatják)a MEGMENTŐ Kft-től és/vagy az Alvinczitől pénzt a magyar állam által folyósított összegekből?!

{{{ Nem ezt keresik. Azt vizsgálják, van-e olyan ellátott, aki nem lett volna jogosult az ellátásra.
}}}

Mindezekre a következtetésekre az összes feltett dokumentumok áttanulmányozása után jutottam.Igy érthető,hogy a MÁK miért nem utalt;amihez joga volt.A többi a bíróságokra tartozik.
Tisztelettel:KARCSI bá

{{{ Sajnálom, hogy az "áttanulmányozás" után erre jutott. Ön azt állítja segíteni akar. Mi lenne, ha nem ez lenne a szándéka?
Tisztelettel,
ZZM
}}}
 A kormány rendeletének teljes végleges szövegét és  annak magyarázatát a mai napon felteszem a blog-ra. Gratulálok a kitartásukhoz! ..