Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libretto

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking: idén az előző 202 után több mint 250 dallal neveztek az alkotók. Az m1-en február 2-tól egy hónapon át látható élő show-műsorokban 30 dal vetélkedik majd. Az előválogatóba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és…..
libretto 2013.01.10 12:42:20
Naiv ügyfél telefon nélkül maradt, mert 3 hónap alatt nem sikerült kilogisztikázni a T-Mobile és a Távszámla között, hogy az addig rendben számlázott szolgáltatás + a készüléke törlesztőrészlete továbbra is egy számlát képezzen: Kedves T-Mobile általános-,…..
Na, még ilyet sem láttam. A hotel medencéjének szélén egy alig két éves kis szőkeség, úszómellényruhában. Vagyis rajta van egy hátul cippzáras trikó, amibe bele van építve a pufi úszómellény. Na, így könnyű...A napozóágyak közötti asztalkákhoz egy kis tábla van…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..