Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alita

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Koktélbár - off topic 2010.05.13 13:25:00
A pálinkafőzde is kifeküdt, jön a nyár, remélhetőleg a jó idő is, úgyhogy kezdődik az ideje az esti, akarom mondani egész napos sörözésnek, fröccsözésnek, koktélozásnak!..
alita 2010.06.10 00:23:38
szaGértőnek:
www.indavideo.hu/video/South_Park_13evad_5resze/

Ez a South Park rész arról szól, hogy egy humorista kitalál egy jó poént, ami napokon belül elterjed és a világ egyik legjobb vicce lesz, aztán persze más akarja learatni a babérokat, de magát a vicc poénját sem érti mindenki... emiatt elkezd bonyolódni a történet. Jó szórakozást hozzá, remélem tetszeni fog ;)
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
alita 2010.04.14 19:43:13
@rizla: Most komolyan, egy kormánynak vagy egy pártnak szerinted milyen beleszólása vagy köze van ahhoz, hogy egy kereskedelmi cég mit ad el??? Egy állami cégnél van köze, de egy olyannál, ami nem állami tulajdonú nincs beleszólása. Ezért abba sincs, hogy éppen milyen szennyel tömik az emberek agyát.
Egyedül pénzelni tudják a médiákat, és azzal befolyásolni a saját érdekük szerint a műsorokat és a nyomtatott sajtót, hogy milyen színben tüntessék fel őket, azaz egy interjún vagy a legjobb példa a HetiHetesben cirógassák az MSZP-s, SZDSZ-s, LMP-s seggeket vagy nem. Valójában kurválkodnak, mert annak a tollával írják a cikkeket, ahonnan a pénzt kapják.

Szóval nincs köze a Fidesznek se és a Jobbiknak se Mónikához, és Joshi Baráthoz. Ha 12 évig lenne a Fidesz kormányon akkor se lenne idejük foglalkozni még véletlenül se ilyen piti dolgokkal, mert annyi szart és adósságot hagyott maga után a maffia kormányunk, akik mindent szétloptak.

Igaza van Privaternek, én egy részt nem láttam a Joshi Barátból se, és szappanoperából is legfeljebb előzetest. Millió értelmesebb dolog létezik, mint ilyen faszságokat nézni.
Ki tudja, hányadik off topicunkat nyitom meg ezennel, miután a borospince beomlott a blogmotor karambolját követően. Mint ahogy eddig, most is új típusú vendéglátóipari egységet választottam 107! javalata alapján, kizárólag 18 éven felülieknek, gyerekek és prűdek csak csukott…..
alita 2010.02.20 10:18:25
alita 2010.02.20 10:19:01
alita 2010.03.01 20:14:54
@Don Blasius: igen szép teljesítmény! :) De így hogyan fogod visszatekerni az órát 6 év után eladáskor, ha már a netre ki van téve a km állás? Csak rákeresenek a sötét blogos múltatdra a jóhiszemű vásárlók, és szembesülnek ezzel a szörnyűséggel. :))
autózz! Borospince - off topic 2010.01.04 12:21:00
Az indanetes közösségi karcolgatós felület gyermekbetegségeiből adódó csúfos leszereplése miatt a teljes italkészletet átmentettem az új sznobkocsmánkba, úgyhogy mégis a blogon lesz a borospince. ..
alita 2010.02.01 20:35:56
@Don Blasius: megnézted már az olajszintet?
alita 2010.02.01 20:56:52
@107!: Igen, az nagyon egészséges :)A japánok a sok tengeri haltól és omega 3-tól kortalanok. Én is ezektől nézek ki 13nak 14 évesen. :)))

@Mityu: Értettem, én is off-on, vagyis kész-en. Már harmadjára akartunk tenyészkocákat átvinni a határon és ebből kétszer robban le az autó. Egymás után. Ez nem vicc! Közben naponta híznak és annyival nő az áruk. A Királyhágóról kellett visszavontatni a második autót Vásárhelyre. A harmadiknak meg nincs engedélye élőállat szállításra és ezért nem lehet szállítani, nem adják ki, ha nincs engedélyezve az autó a telepről, most keresni kell egy negyediket...grrr
autózz! Sörsátor - off topic 2009.07.24 09:48:00
Az történt, hogy az oda járó tömeg teljesen lepusztította a kocsmánkat, ezért azt a blog.hu szakértő gárdájának renoválnia kell és mivel erősen felújításra szorul szeretett vendéglátóipari egységünk, ezért ez eltarthat egy ideig. De nyár van, dög meleg, miért is…..
alita 2009.10.31 10:27:40
@Don Blasius: Tudok egyet én is, Marosvásárhelyen a Víg Hulla söröző, rögtönk szemben a református temetővel. Nagyon mókás neve van, igaz már feljelentették őket párszor emiatt az öreg nénikék. Én jövőhét végén ott fogok sörözni. A bejáratnál egy kalapos csontváz fogad mosolyogva és nagyon baráti a társaság! Az árak pedig még barátibbak! Egy üveg sör csak két lei, azaz 130 FT!!! Uh., ha sokat isztok, akkor a benzinköltséget is megspóroljátok! ;)