Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körúti Kornél

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Fórum a Kolónián 2009.11.18 11:41:00
Nos, az élő közvetítés elmaradt, a technika ördöge (Linux) beleszólt. (A 8kerTv azért ott volt egy kis ideig, a kezdés előtt forgatott is - amint kész lesz, láthatjátok!) De nem is baj, hiszen nem volt semmi érdekfeszítő, ugyanis Kocsis Máté levelet küldött maga helyett, Takács…..
Körúti Kornél 2009.11.19 19:12:21
Ebben a topikban van élet itt kérdezem meg:

Tisztelt Takács Gábor "polgármester" úr! Mi a véleménye erről a képről, miközben úgy kampányol: REND, biztonság, fejlődés?

bkvfigyelo.blog.hu/2009/11/18/kampanybusz_foglalta_el_a_megallot

Bár egy trolibuszvezető kommentje után Kocsis Mátétól is lenne mit kérdezni:
"Kerepesin a Fideszes kisteherautó cammogott kb 20-30km/h 'tempóval', hogy mindenki elolvashassa kire kell vasárnap szavazni. Mondjuk itt a 2-ik dudálásra kihúzott a franca, de így is buktam ( és ezáltal az utasok is ) 1-1 jelzést a Gumigyárnál."
Körúti Kornél 2009.11.20 19:07:07
bkvfigyelo.blog.hu/2009/11/18/kampanybusz_foglalta_el_a_megallot

@dr.szabo.gabor.08: "Vagy inkább a kiállni akaró kisbuszra állt rá a BKV?"

Erről a "galád BKV busz" verzióról egy megtörtént eset jut eszembe:

Bíró: miért tartózkodott az ütközés előtt a szembejövő forgalmi sávban?
Vádlott: Épp egy úthengert előztem, de nem tudtam visszamenni, mert az elkezdett gyorsítani...

Bár Kocsis Mátétól is lenne mit kérdezni
egy trolibuszvezető kommentje alapján:
"Kerepesin a Fideszes kisteherautó cammogott kb 20-30km/h 'tempóval', hogy mindenki elolvashassa kire kell vasárnap szavazni. Mondjuk itt a 2-ik dudálásra kihúzott a franca, de így is buktam ( és ezáltal az utasok is ) 1-1 jelzést a Gumigyárnál.
8ker Bringa télen 2009.10.29 17:47:38
Itt a hideg idő, néha esik is valami szutyok az égből, a lakásból kilépni már csak sapka-sál kombóval érdemes - bátortalanabbak fázósabbak kesztyűt is húznak - a bringások száma is megcsappant. Csak az elvetemültek tekernek ilyenkor is - hál'istennek, azért szép számmal -…..
8ker hmm... 2009.10.21 18:12:00
Bayer Zsoltot ismét elkapta a gépszíj. Nem kicsit, nagyon. A minapi, Tavaszmező utcai támadásról írt egy  - szokásához hű - gyalázkodást, összemosva szezont fazonnal, Gizikét gőzekével, lepatkányozva a kerületet.Takács Gábor viszont nyílt levelében figyelmeztette szavai…..
Körúti Kornél 2009.10.27 23:01:31
@8kerlakos: 1. tétel: „normális ember már be sem teszi a lábát a nyóckerbe”

Ebből logikailag az következne, hogy a VIII. kerületben nem laknak normális emberek – a cikk által sugallt állítást azonban gyakorlatilag a kerület összes lakosa, intézményei és az itt dolgozók joggal kikérhetik maguknak. Bayer Zsoltnak talán érdemes volna tájékozódnia afelől, hogy a Rádiótól kezdve a Szabó Ervin könyvtárig, az Olasz Intézettől a Nemzeti Múzeumig, a SOTE egyetemi épületétől a Baross utcai Klinikákig, a Kesztyűgyártól a volt Erkel Színházig, Pázmány Egyetemtől a Kandó Kálmán Főiskoláig, a Művészkerttől a Bárka Színházig és Színművészeti Főiskoláig …. és folytathatnák a sort.

8kerlakos!

Komoly hibába estél.:) Ezek mind kulturális, közművelődési intézmények. Hát honnan tudna róluk szegény Bayer Zsolt?
Körúti Kornél 2009.10.27 23:10:26
@Checkpoint Charlie: Bayer cikkét a Fidesz elítélte, de nem véletlen, hogy nem akarták perelni. Ahhoz Bayer Zsolt sajnos túl közel áll a Fideszhez. Lásd:
www.metropol.hu/files/gallery/1238405705bayer_orban.jpg
vagy ez:
files.indavideo.hu/vimages/130/328/1.jpg
Nyitásképpen csak annyit mondanék, hogy szerintem a tiltásnak megvan a maga helye és ideje. Megtilthatjuk az ittas vezetést, a fürdést egy veszélyesebb partszakaszon, vagy szúrófegyverek bevitelét egy tömegrendezvényre. Ezek általában olyan tiltások, amelyek védelmet nyújtanak az…..
Elloptak egy fahelyet a Bajza utcában és az öntöttvas veremrácsnak is lábakélt.Még megvoltak (október 1.)Nyomuk sem maradt (október 9.)Így viseli hát szívén Terézváros vezetése a kerület faállományának sorsát. Hiába telepítenek egyévszakos planténereket a járdákra,…..
Emléktáblát avattak elhunyt kollégájuk tiszteletére a Milleneumi Földalatti Vasút dolgozói és a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének tagjai 2009. október 19-én a BKV Zrt. Mexikói úti járműtelepén.  A táblával munkatársai és barátai Pál Sándornak állítottak…..