Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marrs101

9 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, kedves olvasók! Ezen a héten ismét a Szent Korona Rádió Hadak útján c. hadtörténeti műsorában vendégszerepel szerkesztőnk, SchA, a beszélgetés témája pedig az al-Ghouta elleni vegyi támadás - és az arra válaszul érkező esetleges amerikai légicsapásokkal…..
Gondolom, már mindenki értesült arról, hogy Christopher Stevenst, az Egyesült Államok líbiai nagykövetét kedd este Bengáziban megölték. A tettet a sajtóban megjelent hírek szerint a feldühödött tömeg követte el, akik egy, az iszlámot és Mohamed prófétát gyalázó film miatt…..
Marrs101 2012.09.14 21:20:14
@dudi01: az angol-angolban a missile kifejezést használják gyakorlatilag bármilyen elhajított, eldobott, kilőtt dologra. Sporteszköz, féltégla, nyíl, dárda, robbanófej. Bármi. Általános értelemben.
Philippe Bugalski 1982-ben kezdett versenyezni. 1984-ben a Monte Carlo Ralin indult először VB futamon, ahol Dominique Perruchon navigált neki. 1985-ben már egy Renault 5 turbóval indult a francia bajnokságban. 1992-ig Denis Giraudet mellett a Renault gyári csapatában (Societé Diac)…..
Marrs101 2012.08.11 11:54:03
@K.teknőc: Ha morbid akarnék lenni azt mondanám: végülis a gyorsulás ölte meg...
De ez persze bunkóság, úgyhogy inkább nem is mondom. Imádtam a francia kit-carokat, nagyon közel álltak a szívemhez, és Bugalski irtó jól ment velük. Legyen neki könnyű a föld!
Nemcsak a Skoda, de Bernardo Sousa is gőzerővel készül a Madeira Ralira. A Lotus Exige R-GT nullásautóként az Ypres Ralin már bemutatkozott.A szezon hetedik EB futamán, hazai pályán fog a portugál versenyző először élesben versenyezni az Exige-dzsel. A tesztről a videót ismét…..
Már régebben elterveztük, hogy a médiában felbukkanó sajátos történelmi hasonlatok témája megérdemelne egy részletes posztot. Ennek alighanem itt lenne az ideje, mert a közelmúlt sok újdonságot produkált ezen a téren. A teljesség igénye nélkül: Szíria (vagy Líbia) lehet az…..
A magyar gazdaság felvirágoztatásának lelkes híveiként mozgalmat indítottunk a Hungarikumok becsületének megvédése érdekében, mert nem akartunk felülni a balliberális sajtó újabb hisztériakeltésének, miszerint a Hungarikumok nem is Hungarikumok. Az Elvarázsolt Kastély mozgalmat…..
Nincs ORB-futam Rallye Dream fotópályázat nélkül. Válassz ki három  képet a versenyen lőttek közül, töltsd fel a facebookos oldalunkon található alkalmazáson keresztül! A közönségszavazatok alapján a tíz legjobb között ajándékokat sorsolunk ki, emellett pedig a Rallye…..
Marrs101 2012.06.17 12:38:38
Eredetileg torkos csütörtöki raliadagnak indult a poszt, de miután kissé megcsúszott, így javában a böjti időszakra jutott. Viszont ezen kisfilmeknek hála, raliból a nagyböjtben sem kell hiányt szenvednünk! Akik ismernek, jól tudják, hogy a kedvenc versenyeim közé tartoznak a…..
Világkor Új vizeken 2012.02.09 10:19:00
A Pirate Bay a napokban egészen új megvilágításba helyezte a megosztás fogalmát. A médiacégek és a fájlcserélők élesedő harcának éppen a kellős közepén körvonalazódni kezd egy olyan jövő, amelyben a valós fizikai tárgyak másolása korántsem hagymázas képzelődés. …..
Marrs101 2012.02.09 16:25:28
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
kb mennyi volt az első laptot...?
Köszönöm mindenkinek, aki véleményt nyilvánított a tekintetben, hogy miről szeretne elsősorban olvasni a Sorskönyv nélkülben. A kívánságműsor végeredménye az alábbi ábrán látható: A négy cikkből az elsőt már olvashattátok. A következő téma tehát a hipnózis lesz –…..
Két tűz közöttHa már kitértem az eredetiek mellett a „hamisítvány” Han Solo-regényekre, akkor alienes érdeklődésem folytán nem kerülhetem ki az Alien-Predator univerzumát idéző két másik, szintén nem eredeti Valhalla-regényt, melyek még 1993-ban kerültek kiadásra, persze csak Magyarországon… …..
A következő kép igen jól kifejezni mit is érez többségében az ember ha repülőre ül és ilyenkor jogosan merül fel a kérdése, hogy tényleg én fogtam ki a legrosszabb helyet? Ti kitől/mitől irtóztok a legjobban a repülőgépen (magát a repülést nem ér írni)!?  ..
A technikai sportokban benne van a kiesés. Sőt, minden sportban előfordulhat, hogy más, a versenyzőn, a csapaton kívül álló okok miatt kell a versenyt feladni. Múlt héten vezető hír volt, hogy - az addigra már nyolcszoros világbajnok - Sebastien Loeb egy etapbaleset miatt feladni…..
Marrs101 2011.11.20 21:34:09
@MP: Ha jól tudom, Grönholm volt valahol a britteknél. Üldözés volt belőle, mert Marcus nem akarta feladni a versenyt, a rendőr meg nem akarta elengedni. A riporter a végén megkérdezte a rendőrt, hogy miért is kellett annyi idő megállítani őket három keréken, mire a rendőr kissé izzadva és sértve közölte, hogy talán nem véletlen, hogy Marcus a világbajnok, és nem ő...
by CN & Rammjaeger83[Figyelem! Mai témánk a modern kultúrmocsok. Aki a zenehallgatás terén nem adja alább Mozartnál vagy a dzsessznél, annak javasoljuk, hogy ne is olvassa tovább a posztot.]Az USA nem rég emlékezett meg arról, hogy immáron tíz éve folyik a háború…..
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
Marrs101 2011.08.20 15:40:24
@S. Annyi: Komolyan ugy gondolod, ha ezek az emberek meghalnak, akkor a vagyonuk automatikusan megy az iskolaknak, ovodaknak, korhazaknak? Fejenkent minimum 15-20 orokos varja percet. Egyetlen filler sem fog a foldre esni! Plusz a vagyonnak van egy olyan rossz tulajdonsaga, hogy banni is tudni kell vele. A milliardos lottonyeremeny sem ragad meg mindenhol...
ProgBlog Mákony 2011.02.17 13:59:00
 „…a borfogyasztás be volna tiltva, az üres borospalack birtoklását is szabadságvesztéssel büntetnék, virágzana a borcsempészet, ötezer forintot kérnének egy málnásfröccsért, de volna rá piac.” (Váncsa István: Füvescikk) A drogról lesz szó –…..
Neal Stephenson, a kiváló regény- és esszéíró tollából született ez a cikk a Future Tense jóvoltából, amely az Arizonai Állami Egyetem, az Új Amerika Alapítvány és a Slate összefogása. A Snow Crash és a Gyémántkor című regények világhírű szerzője tudományos…..