Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makkoshotyka

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második TEK-es helyreigazítási perünkben megtudhattuk a terrorelhárítókat képviselő jogásztól, hogy voltaképpen az államszervezet demokratikus működését veszélyeztetjük azzal, hogy megkérdőjeleztük az árvízi többletpénzük elszámolását. Ettől még vesztettek. A…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Makkoshotyka 2011.12.27 21:04:14
@SvenH.: Megnéztem már én is GPS-sel. Jót mutat a kilóméter óra...
Makkoshotyka 2011.12.27 21:07:32
@Tibi88: Ha jó a gumi és jól van beállítva a futómű, akkor nem száll el. A Swift nem szar csak puha és gyenge :-)
Makkoshotyka 2011.12.27 21:28:17
@United Steaks: Ez igaz! Ne is legyen boldog vele!
Az előző autóim leggyengébbike is 120 lovas volt, a Swift előtt egy T5-ös Volvóm volt, mégsem arcoskodtam soha. Csak hát változnak az idők, most erre futja. Majd a következő megint jobb lesz. Viszont sok embernek ajánlanám egy darabig ilyen fostalicskával járni. Jó hatással volna a személyiség fejlődésükre.
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
Mert hát ne legyenek illúzióink, azt a pénzt 99% el fogja költeni egy éven belül. A média fősodor persze arról harsog, hogy ezt nem szabad megtenni, meg hogy nyugdíjas megélhetésünket kockáztatjuk, de ez hülyeség. Egyesek befektetési tippeket is sorolnak, de ennek sincs sok…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
Makkoshotyka 2011.03.25 13:41:07
@Asszem: Jajj, a windóz vs. linux engem is érdekelne!
Mayerffy Xavér Ferenc apjáról, a bajor Franz Mayerről a Magyar Sörlexikon így ír: „Franz Mayer a sörfőzőmesterséget kitanulva, a Duna mentén vándorolva jutott el Óbudára. Hamarosan a Tabáni Serfőzőház árendása lett, majd a Pesti Serfőző Céh tagja. Vagyona gyorsan…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Ez végre tényleg az az irány, melybe Magyarországnak el kellene indulnia ahhoz, hogy mostani nehéz helyzetéből ki tudjon törni. (Fotó: Guy Martin/WSJ) Tegnap Orbán Viktor valószínűleg mindenkit, de minket bizonyosan meglepett, amikor olyasmiket mondott a februárra beharangozott…..
Makkoshotyka 2011.01.15 10:18:40
@Rive: "Most viszont, több mint fél év érdemi munka nélküli b@szakodás után:........."
Azért ne feledd, hogy a súlyos betegnek először stabilizálni kell az állapotát, utána jöhet a terápia.
Azaz pénz kellett a kasszába, hogy az érdemi intézkedések
érzékelhető hatásáig valahogy kihúzzuk.
Cha-teau La-fite Rotsch-ild, szótagolom, jegyezd meg. Ha ilyen feliratú borosüveget találsz másnaposan otthon buli után, nehogy visszaváltsd! Add el inkább a kínai alvilágnak, jól kereshetsz vele. Nincs ugyanis társaság a Földön, akik képesek annyi talicskányi pénz kiadni…..
Sárdobáló Jöjjön a kiskirály? 2010.10.02 12:00:00
Vasárnap minden valószínűség szerint Tarlós Istvánt fogják főpolgármesternek választani a budapestiek. Ez a név sokaknak a „szociális népszavazás” levezénylőjét, és még több ember számára az elkövetkező évek főpolgármesterét jelenti. Nekem azonban a Tarlós…..
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
  Eredetileg mindenki balra hajtott. Ma majdnem mindenki jobbra. Minek kellett ennyit kavarni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Remélem, érintettek is olvassák majd, mert nem sok szakmai alapja van a mai posztnak - viselkedéstani annál inkább! Fedőnévnek köszönjük szépen: A blogon található írások az informatikusokról nagyszerűek, van is átfedés az azokban leírtak és az én jellemzéseim között,…..