Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gubucze

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bástya citerazenekar Indítás 2010.08.13 10:41:00
Mint azt a címe is mutatja, ez a blog a Bástya citerazenekarról fog szólni. Hírek, fellépések, régi és új hanghordozók, ízelítők. Vagyis minderől, amit tudni érdemes...
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
gubucze 2010.07.24 21:03:05
@birca maxval: Azért ezt ismét kikérem magamnak, hogy "CSAK az ismeretség számít". Eddig egész életemben a saját erőmből találtam normális állásokat.
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
gubucze 2010.07.20 16:41:17
@innovation: Ez az "Amit megeszel kerülhetne jobb helyre" tetszik. Nem sértődök meg rajta, értem, hogy mire gondolsz. Talán nem jól fejeztem ki magam. Elismerem, hogy a vár világörökség része, szimbólum stb., tehát vétek pusztulni hagyni. Inkább akkor azt mondom, hogy mellett észre kellene venni, hogy rengeteg egyéb gondozandó örökségünk van, és messzebb tekinteni a Budapest táblán. Remélem, így már megfelelően fejeztem ki magam.

Ja és mondom ezt tősgyökeres budaiként, aki hamarosan költözni fog egy kisebb városba...
Tiszteletem!   50 éves vagyok. Akár ki is ugorhatok a 10.emeletről, lehet akkor sem vesznek észre. Legalább 100 helyre beadtam a pályázatom, kb 20 válaszolt. Ők is csak azért mert kihúztam a koromat. Mérlegképes könyvelő vagyok, jól képzett naprakész. Nem kellek mert öreg…..
gubucze 2010.06.30 09:36:14
@mothe: Ja még annyi, hogy írhatsz privátba is, szerintem látszik az emailcímem, de megvitathatjuk itt is a dolgot, hátha másnak is hasznára válik.
gubucze 2010.06.30 10:48:09
@mothe: Abban sajnos én nem utazom, mivel informatikus vagyok. Amit mindkét oldallal kapcsolatban tudok javasolni, az a teljesen kitöltött, részletes önéletrajz, a szakmába vágó tesztek kitöltése (természetesn minél jobb színvonalon), valamint nagyon fontos a portfólió. Az első munkát nehéz elnyerni, utána már általában jönnek a megkeresések, tehát referenciát kell szerezni. Nekem az első munka elnyerése kb. 1 hónap volt, de addig maximálisan kihasználtam a jelentkezési limitet.
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Én mindig egy becsületesen élni szerető ember voltam és vagyok. Mindig szerettem betartani a törvényeket , sőt katolikus révén a 10 parancsolatot. De sajnos eddigi tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm , hogy olyan világot élünk , hogy az él meg benne , aki csal , lop , hazudik…..
gubucze 2010.05.17 15:30:06
@Strici: Nem, csak az egyikünk, én még csak 47 vagyok :)
gubucze 2010.05.17 15:34:37
@Strici: Egyébként nem azt írtam, hogy könnyű munkát találni, csak azt, hogy ne írjon senki olyanokat, hogy "csak ismerős ismerőse talál munkát", "csak hátszéllel lehet munkát kapni", mert ez általánosítás, és tényleg sértő arra nézve, aki saját erejéből talált rendes munkát.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Csak egy rövid…..
gubucze 2010.04.21 13:35:13
@shitgun: Értem, hogy mit mondasz, de ezt én néha öngerjesztő folyamatnak látom. Egyébként nem vidékellenességet, vagy sznobságot éreztem azokból a hozzászólásokból. Egyszerűen szomorú, hogy ennyire ebbe az irányba mennek a dolgok, hogy mindenki Pesten látja a boldogulást :( Nem tudom, ki az, aki tudna ez ellen tenni. Egyébként lehet máshol is rendes, jól fizető munkát találni, csak intenzívebben kell keresni, valamint ki kell használni a távmunkát is (nem a borítékolásra és társaira gondolok)
 Dübörög a kampány, ugye. Ennek "örömére" a következő poszt szóljon a híres politikusok kutyáiról.              A történelmi személyiségek közül kezdjük a világháború előttről. Otto von…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
gubucze 2009.12.08 15:11:14
@FGSuperman:

Van benne valami, senki sincs kőből. Viszont nagyon kevés olyan történetet olvastam/hallottam, hogy a női főnök próbálta meg molesztálni a zsenge kisfiú asszisztensét :)
gubucze 2009.12.08 15:13:53
@FGSuperman:

Úgy láttam, az előbb elszállt a kommentem.

A lényege az volt, hogy igen, a nők is kategorizálnak, senki sincs fából. Valamiért mégis sokkal kevesebb olyan történetet hallok, hogy a női főnök próbálta meg molesztálni a zsenge fiú beosztottját. Persze lehet, hogy túl kevés a női főnök, hogy statisztikát lehessen készíteni ;)
gubucze 2009.12.08 15:14:38
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
Társtalanul Születésnap 2009.10.31 08:01:00
Még négyet kell aludni, ahogy gyerekkoromban anyu mondta volna. El sem hiszem, hogy 50 éves leszek. Napokig gondolkodtam rajta, mivel lepjem meg magam, aztán eszembe jutott a két hete látott Budmil széldzseki. Meg is vettem. Kedvenc színemben, zöldben. Imádom a zöldet. Most kiakasztottam…..
Ismét megrendezik, immár nyolcadik alkalommal az Országos Távmunka Konferenciát a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és szakmai tanácsadó testülete, a Távmunka Tanács, valamint a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ közös szervezésében - közölte Simon Gábor, a…..