Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekozoner

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
ekozoner 2009.10.22 16:38:20
Kajak látszik hogy a legtöbb anti graffitis, buta, konzervativ parasztember. Igen meglehet próbálni megverni a writereket, de sok esetben te rosszabbul fogsz kijönni belőle.

De ha téged zavar ez az egész akkor menj el az adott önkormányzathoz és adj le egy kérvényt, hogy csináljanak legálfalakat, mert téged zavar ez az egész. Hidd el nem egyszer megpróbáltuk már. De a kerületi öltönyösök csak annyit tesznek hogy folyamatosan szűkítik a területinket, így a divatból elkezdett nyomorultak is illegalitásban fognak festeni.

Ebből mi jön le az átlag embernek? Az hogy sok "kis paraszt" összefirkálja az amúgy gyönyörű és dizájnos szoci panelházat. És elárulnám hogy a mostani 10 és 28 év közötti emberek közül köbö mindenkinek bejön. Legalábbis a csajsziknak:D

A történelem igazol: egy művészt sem fogadtak el a saját korszakában. Már pedig vannak közöttünk igazi művészek, mert ez nem más mint művészet (persze vannak akik tehetségtelen balfaszok és azt én sem értem ők mért csinálják)

Mért kell belekötnötök abba aminek van szép oldala? Abba hogy a cigányok azt csinálnak azzal és akkor amikor csak akarnak! Ebbe mért nem? Vagy , hogy megszavazod a legnagyobb balfasz politikust! Vagy hogy egyáltalán szavazol. Ennek valóban nincs értelme. Rapszolga vagy vágod? Nem, mert észre sem veszed. Mi szabadok vagyunk. Mi azt csináljuk ami leköt minket és amit imádunk. Alkotunk... És ha szerinted ezek nem alkotások, ez az egész nem más mint rongálás akkor vagy vak vagy, vagy szimplán egy kis szar. na remélem eléggé leegyszerűsítettem.