Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sidesman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legőszintébb és legszebb beszéd, amit az elmúlt években hallottam. Minden szónok meríthet belőle ötleteket, felemelő gondolatokat, vicces fordulatokat, főleg így karácsony táján.  (A videó amúgy részlet a Krétakör Társulat FEKETEország című darabjából,…..
A belgiumi Gent városában lakó 26 éves fiatalember az Alice nevű csetprogramot még nyár elején ismerte meg és napról-napra többet beszélgetett vele. „Szép fokozatosan lettem Alice-ba szerelmes, ahogy kezdtem szellemes, ugyanakkor hamar kiismerhető stílusát, szófordulatait…..
 Ma tartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom homoszexuális tagozata. Az ülést Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy az azonos neműekhez vonzódó nemzettársaink is lehetnek jó magyarok, jó keresztények és így a…..
sidesman 2009.10.24 22:52:08
@vitryolga: nem alul, hanem agyon, és nem neked, hanem a nemigazi igaz magyarnak. Az ilyen hozzászólásival csak a jobboldalt süllyeszti. Amúgy én is a hírhálón olvastam először, csodálkoztam is eléggé. Csak aztán ráklikkletem a forrásra. Mondjuk a hírháló semmiféle megjegyzést nem tett, hogy ez csak egy álhír, pedig ellenőrizhette volna forrását. De tán direkt tettek így, hogy a pletykahadjárat elindulhasson.
 Tíz csimpánz költözött be múlt héten a Magyar Demokrata Fórum Szilágyi Erzsébet fasori székházának egy laboratóriumnak átalakított termébe. A főemlősök dolga eldönteni, hogy milyenre sikerült a párt 2010-es választásokra kidolgozott programja és az ahhoz tartozó…..