Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercedes E

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoe Kravitz, Lenny Kravitz lánya reklámozza a Vera Wang Princess parfümöt. Kifejezetten jól sikerült a fotó - elsősorban azért, mert  egyébként nem tartom túl szépnek a lányt, itt viszont a lehető legtöbbet kihozták belőle. ..
Mercedes-Benz művek Bemutatkozás 2009.06.20 20:38:00
Sziasztok!Egy Mercedes-Benz műhelyben dogozom és gondoltam csinálok egy blogot, ami az életem értelméről szól a szerelésről. Ha más márkájú szakműhelyben dolgoznék talán akkor is megosztanám a közönséggel az információkat.Egy két előzmény a Mercikről: Mielőtt még nem…..
Mercedes E 2009.10.22 12:17:35
Szia!
Némi információt szeretnék tőled kapni.
A párom tavasz óta a tengerentúlon tartózkodik ,így én a felesége hordom a kötelező szerviekre az autót,amely egy 187 000 km futott , 2003.Mercedes E 320 Cdi Avantgarde Automata típus.
A tegnapi kötelező nagyszervizen,aztán közölték velem,hogy GAME OVER.Én mint nő,mondom hogy rendben,de ez mit takar? A lényeg,hogy az autó SBC cserére szorul.Minden érték jó,de a szavatossága lejárt az SBC-nek. A lényeget értem,ezt ennyi időre tervezték.
Ami a gondom,hogy állítólag a német gyár ennek a cseréjét finanszírozza,amennyiben a kötelező szervizek megvannak.
Az autót Németországban vásároltuk és ott hiányzik egy szerviz.
A szervizes pasi azt mondja,hogy a 8 szervizemből 7 megvan,
így az összegnek 1/8-át kéne nekem állni.
Egy másik megyeszékhelyen lévő szervízbe irányítottak,ahol van raktáron nekik SBC és azonnal megcsinálják (jövő hét elején,de ők azt mondják csak ha az összes szervizem megvan,akkor kapok méltánylást.
Mivel itt közel félmilliós összegről beszélünk a féktárcsák cseréjével együtt,azért én szeretnék tisztán látni,mert nő létemre szerencsére eddig nem kellett ilyen problémákkal foglalkozzak és most sokszor azt sem értettem,hogy mit kérdeznek.Már az is tudom,mi a kulantéria. :)
Nem akarok márkaszervizeket konkrétan említeni,de ahova legelőször vittük az autót,mivel a lakhelyünköz az volt a legközelebb,ott nagyon csúnyán átvágtak minket.Ezután -mások tanácsára hallgatva- egy tőlünk 100 km-re lévő másik megyeszékhelyen lévő szervizbe jártunk,ahol végtelenül korrekt szakemberek voltak.Most itt a tulajdonos csere miatt,nem tudják elvégezni a javításomat,így most elirányítottak egy következő megyeszékhelyen levő márkaszervízbe.
Sajnos nincsen bizodalmam bennük,mert nem ismerem őket.
Nő vagyok,nem értek hozzá és leginkább a hozzáállás kérdése miatt.
Azt eddig is láttam,hogy ha akartak,akkor tudtak segíteni bizonyos garanciális problémákban.
Viszont ott fogok állni egy új helyszínen,új szereplőkkel és szeretnék tisztában lenni,hogy kinek mi jár,mi a helyzet ebben az esetben
Az autó csak Mercedes szervizben járt,mi mindent szervizt elvégeztettünk rajta.Köszönöm szépen.