Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ex-Forester-S

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Ex-Forester-S 2009.10.22 11:56:10
Sziasztok!
Bár nem tudtam az összes kommentet elolvasni, de Köszönöm a sok építő kritikát!
Igen nagyot hibáztam, de mindenki megúszta személyi sérülés nélkül és így tanulhatok belőle én is és talán mások is.Vezetés közben sokszor eszembe jut az eset és IGYEKSZEM! Utólag kényelmesen, nyugodtan átgondolva az utolsó csepp az volt a hibák sorában, hogy a külső sávban haladó elkerülése helyett a kifékezéssel kellett volna próbálkoznom.
1-2 dolgot még megjegyeznék, hogy tisztább legyen a kép:
Az út száraz volt. A tempó reális.
A fék és a kormány "rángatás" mértékére úgy emlékezetem ahogy írtam és nagyon meglepett a gép reakciója. Először úgy éreztem még simán visszahozom. Aztán,hogy majd a korlát egyenesbe tesz...
A vezetési technikám nem hiszem, hogy gyengébb az átlagnál. Nekem az érzelmeimet kell távol tartanom a közlekedéstől. De ha már a jogsinál tartunk: Ha velem bezárólag a gyengébbek vissza adnák a jogsit megszűnnének a dugók. Gondolom a megmaradt sofőrök örülnének. :)
Egyébként 29 éves vagyok. 13 éves koromtól motorozok (bár igaz az utóbbi pár év kimaradt).
16.5 éves koromtól van "B" jogsim és 3.0 "A"-s omegával kezdtem és sokáig ami pénzt kerestem azt a bükki szerpentinek élvezésére költöttem.
Manapság inkább a terepen élem ki magam, bár az esetet megelőző héten a Miskolc-Eger "panoráma úton" várakozáson felüli boldogságot okozott a Forester. Ez is biztos benne volt pár %-ban. A közlekedési morálról meg anyit (beleértve magam is): Ez egy nagyon veszélyes társasjáték és ha a többség csal akkor aki szabályos akar lenni az is büntetőt kaphat pld.: egy szemből tetőn pörögve felé csúszó gép képében.
Vigyázzunk egymásra és aki képben van segítse mások haladását, mert nem egyformák a képességeink!
Üdv.