Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M-G Zsófia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A svájci Wallis kanton 1300 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Albinen településéről azt kell tudni, hogy ha megállsz a falu főterén, akkor mögötted hegyek, melletted hegyek, előtted pedig, meglepő módon szintén hegyek lesznek. Olyan környék ez, ahol csupán egy kőhajításra van Svájc…..
  Felhőtlen boldogság  Gazdagabb lehetsz, mint én, de biztos, hogy nem vagy nálam boldogabb – mondta egyízben a spanyol tanárunk, amivel gyakorlatilag mindent elárult a dominikai életfelfogásról. Nem hajszolják a pénzt – nincs is –, viszont lerí róluk, hogy boldogok. Nem érdekli őket, ha öten…..
M-G Zsófia 2017.11.01 10:25:49
@martineden: Azért irtam, hogy személyes ràlàtàs. Nagyon kedvelem a karibi életérzést, de nekem inkàbb Kuba, ahol jàrtam is, jòl beszélek spanyolul, a salsàròl ,rumbàròl nem is beszélve. . :) Ennek ellenére nincsenek illuziòim, sikerült elég jòl kiismernem az europai közösségüket. De valòban vidàm emberek, bàr a munkàhoz azért ( itt Europàban föleg ) bàtran odaengednek màsokat is. :) A lehùzàs pedig azt hiszem a vilàg minden tàjàn igy van, Kubàban ott vannak a "jinetera/o"-k. Ott vagy hàzasodsz ha el akarsz jönni a szigetröl, vagy sportolò vagy, esetleg tàncos. Több lò nem indul.
A fotókat pedig nem más készítette, mint Ajkai Dávid. A képek fekete-fehérek, a szettek bámulatosak és dögösek, a kreatív koncepciót pedig Sophie Rotas (alias Baksa Zsófi) alkotta meg. A stylingért Horváth Ottó, a hajakért pedig Pásztor László felelt. A magyar csapat egy fantasztikus nemzetközi…..
Csilla hét évet dolgozott Ausztriában és Svájcban (a sors iróniája, hogy ő is szállodában, mint a tegnapi poszt szerzője), és felemás tapasztalatokat szerzett: egyrészt anyagilag sikerült annyira megerősödni, ahogyan Magyarországon aligha ment volna, másrészt szinte ráment az egészsége a hajtásra.…..
  A nagy (majd a kis) generáció után - kár lenne tovább véka alá rejteni, - megszületett Bösztörpuszta népének legifjabb generációja is. Ki hinné, a kuruc.info okozta gerjedelem nem lohad esemény után sem. Sőt különös névadási extázisban teljesedik ki. Szittya anyák pedig…..