Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*AK47*

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
*AK47* 2010.01.19 07:15:33
@kyncza: Végre nem csak komcsik, és cionista zsidók hallatják a hangjukat ezen a fórumon! Igen! Magyarországon élunk, és ideje lenne ezt elfogadni mindenkinek aki itt él, mert nem mi magyarok fogunk allkalmazkodni a zsidókhoz, és a cigányokhoz, és a tobbi "antimagyar" réteghez! Ha már Magyarországon sem mondhatja el a Magyar a véleményét, akkor mi alapon várhatjuk el, hogy a környező országokhoz csatolt magyar földön tiszteletben tartsák a magyar nemzetiséget?
*AK47* 2010.01.19 09:49:08
@Rob67: "Baromarcú, te még a nickeddel is a fenyegető jobbikos képét vetíted fel." A fenti sértő hozzászólásod téged minősít! Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, csak sértegetni a nickem miatt, akkor tényleg jobb, ha kivonulsz izraelbe, az araboktól elrabolt földre. Mert ti csak ehhez értete! Gyalázkodni,lopni, csalni és élősködni!
*AK47* 2010.01.19 10:09:05
@Rob67: Te baromarcú köcsög! Ha neked ez a stílus tetszik akkor én is tudok ilyen hangon beszélni! Eddig én nem sértegettem senkit, csak elmondtam a véleményemet! Te bunkó komcsi köcsög!