Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeA

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..
FeA 2009.10.22 11:32:39
@mazsola84:
Ne haragudj, de Te nem ebben a szállodában voltál, itt nem is volt kinti medence, és nem is erről szólt a panasz, hanem egy benti medencéről, jakuzziról.
FeA 2009.10.22 10:46:42
@májgeriberi:
Kedves Tőled, mi Téged és a hasonló cipőben is járható emberek érdekei miatt szóltunk, hisz nem vártunk semmilyen kompenzációt, ingyen utat, stb. Te meg leköcsögözöl látatlanban, anélkül, hogy ismernél. Meg van Rólad a véleményem, de nem írom le, mert semmit nem érek vele. A Tiéd is egy vélemény, eldöntik akik olvassák, hogy ki és mi lehetsz.
Igen, sajnos kommenteltem még egyet, ahhoz képest, hogy az előbb azt írtam nincs következő. Amikor Te elindulsz majd egy hétvégére és szállást keresel, jusson eszedbe majd amit ide írtál. Sajnos az a nagy magyar helyzet, hogy érdemben itt nem történik semmi, mindenki mossa a kezeit, hisz az előírásnak megfelel, látod.
FeA 2009.10.22 11:27:12
@májgeriberi:
Nem olvastad el figyelmesen, nem volt minden szar és ezért, meg amit leírt egy Kedves hozzászóló, hogy az Igazgató Úr a szállodájának él és mindent megtesz érte, nos ebben bízom én is, és ezért akkor nem is aggódom, hogy most majd miből fizeti a személyzetet, hisz nem lesz vendég.
Idővel már nem cuccol át az ember máshova ráadásul ismeretlenül Egerben. Ezt is egy internetes oldalról vadásztuk, eredetileg nem ide szerettünk volna menni, csak máshol nem volt hely, gondolom(utólag) ott nem véletlenül volt teltház, itt meg nem. Nem is akartunk sokat a szállodában tartózkodni, éppen csak ottlétünkkor szerettük volna élvezni a szolgáltatások színvonalát.
Bízom benne, hogy nem az itteni védekezés,hisz ennek már mind1, hanem egy új felfogás vezérli majd a szolgáltatót, hogy a jövőben mindenki jól érezze ott(is) magát.