Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyukaskéz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sünökről általában A sünöket vastag kesztyűvel szabad csak megfogni, a tüskéik megsérthetik a kezed és talán meg is harapnak. Ha megállapítottad, hogy egy süninek segítségre van szüksége, vedd fel és tedd egy újságpapírral és törülközővel bélelt kartondobozba. Ezen…..
lyukaskéz 2010.07.22 09:19:24
@SuetiMueti: szia,
szépen sorban: az egyeske, aki 50 grammal került be vasárnapra 105 grammra cseperedett, az újonc csak 95-grammra, bár nem rosz eredmény az sem. Ő egy kicsit be van depizve a doboztól, de sokat javult.
Este kilenc környékén, vagy azután kapnak enni, és nem a ketrecben, hanem kiengedjük őket az udvaron.
Itt egy érdekes dolog történt: a csupaszcsigát, amit állítólag nem szeretnek, tegnap este fejenként kettőt toltak be belőle. Nem érdekelte őket sem a pók, sem a kőbogarak: a hangya, a csupaszcsiga, meg valami tujalevélszerűség volt az ász, azt nyammogták egy órán keresztül. Egy óra elteltével elrejtünk nekik egy kis sünkaját a fűben, hogy használják az orrukat a megkereséséhez. Úgy látjuk lassan meg tudják maguk oldani a táplálékszerzést, szóval asszem a hétvégén elengedjük őket valahol.
Fénykép elég macerás, mert vagy a sünre figyelek, vagy képet készítek, bár fény nélkül elég nehéz:-) Megpróbáljuk. Melyik nap járnátok fehérvár környékén?
lyukaskéz 2010.07.22 09:20:53
@kisa: Miért akarod hozzászoktatni a kutyához? Ha ez sikerül nem fogod tudni elengedni, vagy ha mégis akkor nagyon gyorsan el fogja kapni egy kutya vagy róka vagy vmi...szerintem.