Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajluska

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
attus in da us Washington DC 2011.01.30 02:55:00
Sokaknak talán most már úgy tűnhet, hogy többet vagyok úton, mint „otthon”. Valóban, az utóbbi időben szinte csak mosni járok vissza Willimantic-be. Ezúttal egy konferenciára mentünk el a tanszékkel a városba, amit az amerikaiak csak úgy hívnak DC (ha úgy tetszik…..
Hosszas hallgatás után, most, hogy ismét fájdalmas búcsút kellett vennem Lajlusomtól, előveszem a blogomat és frissítem beszámolóimat. Irományomat ismét New Yorkból hazautazva kezdem el összefésülni. És mindezt hol máshol, mint a vasútállomáson. Ismét! Kicsivel több,…..
attus in da us Kresz teszt 2010.11.07 00:44:00
A korábbi események fonalába és irományok stílusába nem kifejezetten beleillően, ezúttal valami mást fogtok látni. Ahelyett, hogy szárazan leírnám, milyen itt a közlekedés, hogyan közlekednek az emberek, egy rövid KRESZ tesztsort állítottam össze a helyi vizsgasorokból. Ez…..
Itt ülök Torontóban a buszpályaudvaron és várom, hogy az agár (Greyhound), viccesebben szürke kutya, „visszarepítsen” Willimanticbe. Nincs egy órája, hogy elváltam Petitől egy rendkívül tartalmas hét után. Az elejét ismeritek, az utolsó két nap történéseit még…..
Legutóbbi bejegyzésemet viszonylag rövidnek tűnő megszakítással tudom folytatni, 4 nap telt el azóta, hogy majd egy napnyi buszozás után megérkeztem a detroiti Greyhound (busztársaság) állomásra. Petivel minden eltöltött perc hordoz magában valamit, az eddigi 96 órányi anyagot…..
attus in da us Csirkeszárnyak 2010.09.21 03:43:00
Ott tartottam, hogy Willimantic, csütörtöki fesztivál. Nagy sajnálatomra ez a rossz idő miatt elmaradt, így végleg lecsúsztam arról, hogy megtapasztaljam, hogyan tivornyáznak a helyiek és milyen a helyi „búcsú”. Ellenben az egyetemi srácok elhívtak Ted kocsmájába, ahol…..
Szerintem mindenki hallott már a győri bringapoliszról, néhányan az olvasók közül részt is vettek már ilyenen, többnyire az én unszolásomra. Mondjátok, hogy nem volt jó mulatságJ Nehéz elhinni, de valami hasonlót szerveztek itt Connecticut állam fővárosában,…..
attus in da us A kampusz 2010.09.03 03:07:00
Az idő szorítása ellenére úgy döntöttem, hogy írok egy keveset, amíg még frissek a sztorik. Ez a mostani bejegyzés az itteni egyetemi kampuszról fog szólni. Ha valaki lemaradt volna róla korábban, University of Connecticut.Képek:…..
 Ezúttal még nehezebb dolgom van, mint eddig. Két rendkívül intenzív napon vagyok túl tele programokkal és élményekkel. És még hátra van a ma délután szabad programokkal, strandolás Miami Beach-en stb. No de nem megyek ennyire elébe, megpróbálom visszafogni a lelkesedésemet…..
lajluska 2010.08.21 21:12:18
@attus: erősen remélem, hogy nem a miami bronzbarnára sült macáinak hot chiks nevű képeslapját sikerült leemelned a polcról, amire a tenger is csak rá lett retusálva a pucsító popók mögé, azt küldd el inkább a Petinek, mint lelkes második. nekem vegyél másikat :)
Megérkeztem! No nem úgy, és nem oda, ahogy és ahova én szerettem volna, sokkal inkább, ahogy a Delta Airlines ezt meg tudta oldani. Hétfő reggel 9 óra van (otthon 15.00) és a JFK International Hotel szolgáltatásait kell, hogy élvezzem, ahelyett, hogy Miami Beachre csattognék egy…..