Regisztráció Blogot indítok
Adatok
209heavy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt és most, ország-világ előtt bevallja nektek Balázs, hogy benézett valamit és balesetet okozott. Ilyenkor persze alapból ideges az ember, mert normális esetben a többi, vétlen résztvevő miatt is kellemetlenül érzi magát. Ha ezek után még be is ugat egy arra haladó faszparaszt,…..
Ma van az utolsó nap, hogy az autósok új biztosítót választhassanak 2010-re. Ganyager ezért gyors tanácsokat és válaszokat vár tőletek, mert egy olyan baleset miatt akarja a jelenlegi biztosító a négyszeresére emelni apósának a biztosítási díját, amiben vétlen volt. Itt az…..
Hányavetien, szervezetlenül, az ügyfelekre még csak nem is gondolva. Panni Helsinkiből érkezett, és azt hitte, ez is Skandinávia, pedig mennyire hogy nem! Hogy pontosan mennyire, az rögtön kiderül: 2009.11.27-én, pénteken utaztam haza Finnországból. A Finnair Helsinkiből érkező…..
Nem tesz túl jót az abroncsnak, ha sokat megyünk leeresztett gumival hosszabb távon, Antal sem vette észre, mert hátsó defektnél nem húz félre úgy az autó, talán nem is száguldozott, hogy feltűnő legyen. Az viszont fura, hogy oldalfalon késsel szúrt lyukat a gumis egész nyugodtan…..
Nincs is nagyobb bók egy cég részéről, mint amikor annyira népszerűvé válik a blog az ott dolgozók körében, hogy tiltólistára teszik időről-időre. Marty Mcfly épp két ilyen tiltás közötti állapotban van, úgyhogy reméljük, pont tud munka helyett figyelni a fontosabb dolgokra…..
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
"Természetkárosítás EON módra" címmel írt őszintén felháborodott levelet Péter Kisvarsányból, és tökéletesen megértjük a dühét. Ezek az apró, magyaros, igénytelenségből fakadó bunkoságok a legszörnyűbbek. Itt is csak annyi történt, hogy a…..
Hihetetlen, de igaz: felnőtt emberek is képesek részt venni emeltdíjas smsjátékokban, aztán csodálkoznak, ha folyamatosan tovább bombázzák őket, sőt még válaszolgatnak is a szolgáltatónak:A minap üzenetet kaptam a T-Mobile-tól, küldjek egy üres sms-t, és órákon belül VW…..
209heavy 2009.10.27 07:26:39
@ge-za: Ne sántítson komám, mert én éppen tegnap kaptam egy ilyet a cégem által biztosított előfizetéses telefonra, feleségem pedig a sajátjára.
Tetves T-Mobile, úgy utálom az összes mocskos T-t!!!!!!!!!
Esztert sokkolta a gyulai büfé étlapja, mi viszont bármit megadnánk egy ananászos sztékért, nemhogy 250-et. Olvasónkat a békéscsabai kolbászfesztiválon látott, mangalicatöpörtyűvel töltött étcsokoládé is felzaklatta, mi eddig csak jót hallottunk róla, de sajnos nem…..