Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banana Boat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egész napos tespedéshez akarunk segítő kezet nyújtani, mert a bejgli és szaloncukor mérgezések, hatalmas zabálások és boldog ajándékbontogatások lecsengése után csak rá kell döbbenjen az ember, hogy a kocsma zárva, otthon kell gubbaszatni, a tévé pedig kitűnő…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Mint írtuk, egy olvasónk észrevette, hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjének, a Szabadság, szerelemnek az előzeteséből kifelejtettek egy akkor még létező Duna-hidat. A film sajtófőnöke a poszt felrakása után pár órával képpel igazolta, hogy a végleges verzióban…..