Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuzuvagyok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Duplapunetti 2009.10.31 14:10:00
A Vászka által bekuldött Freak Fuckers után nekem is sikerült felkutatnom isten egy másik csodálatos teremtményét! A videón szereplő csajnak egyedül van annyi genitáliája, mint a posztképen lévő két hölgynek együttvéve (a seggük mennyire fotosopp már!!), és a jelek szerint…..
Calcio girl Vieri visszavonul 2009.10.23 23:05:00
Három-négy év vergődés után abbahagyja a focit az egykor zseniális csatár.   Bejelentette visszavonulását csütörtökön Milánóban Vieri, az olasz válogatott volt csatára, az Inter egykori támadója.   A 36 éves Vieri utolsó klubjából, az Atalantából…..
Most, hogy nincs már Napkelte,egy ellenzéki politikus úgy mehet ba a Magyar Televízió reggeli műsorába, hogy nem lábtörlőnek használják.Végre nem csak belerugdosnak, hanem feltesznek olyan kérdéseket is, amire lehet értelmesen válaszolni. Eddig ilyen kérdéseket csak a…..
Mandiner blog A Reakció 1989-e 2009.10.23 07:01:00
  A Reakció szerkesztősége személyes visszaemlékezésekkel tiszteleg a köztársaság kikiáltásának huszadik évfordulója előtt. Ebből kiderül, hogy az életkori sajátosságoknak megfelelően ki ellenálló performanszokkal, ki italozással, ki kislányok harapdálásával…..
Nagytétényen ma két okból is emlékezhetett volna Orbán Viktor. Nem tette. Sem 1956-ról, sem 1989-ről nem beszélt. A mai "ünnepi" beszédnek annyi köze volt a mai naphoz, hogy ki volt írva Viktor elé "1956".Az egész beszéd egy halvány kampánybeszéd volt, melynek…..
Biztosan emlékeztek arra, mikor tavasszal arról szóltak a hírek, hogy néhány szomáliai kalóz foglyul ejtett pár embert, köztük Richard Phillips hajóskapitányt. A Columbia stúdió szerint ez nagyszerű alapanyag egy filmhez, fel is kérték Billy Ray (A dolgok állása, Légcsavar)…..
Zuzuvagyok 2009.10.24 01:02:13