Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mortician

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005 után a Guitar Hero széria beindította a ritmusjátékok tündöklését, amit gyors kiégés követett. Nagyjából öt év alatt az érintett cégek – mindenekelőtt a Guitar Hero brandet toló Activision Blizzard és a Rock Bandért felelős Electronic Arts – elég jól megszedték…..
Mortician 2012.12.08 04:21:30
@Csiken Disztroly: Azért remélem tudod mi a különbség egy parti játék és egy igazi hangszer között. Ilyet az emberek szórakozás céljából vesznek, nem azért, hogy zenészek legyenek. Az árkülönbségről nem is beszélve. Annyiért vettem egy GH6 szettet (dob, gitár, mikrofon), amennyibe egy 20W-os erősítő kerül. Egy nagyon alap, kezdőknek ajánlott (de nem gagyi) gitár is többe kerül és ahhoz még kell pár dolog, hogy használni is tudd.
Mortician 2012.12.10 22:00:20
@Csiken Disztroly: Ez rendben is van, de mi még mindig egy játékról beszélünk, aminek a szórakoztatás a célja. Ahhoz, hogy valaki megtanuljon, akár egy alap szinten, hangszeren játszani, nem kevés elhivatottság kell, a ráfordított időről nem is beszélve. Amíg egy ilyen ritmusjátékba az ember 1-2 óra leforgása alatt belejön, egy alap szinten. Ez egy egészen más szórakozást nyújt, mint egy valódi hangszer, igazság szerint nincs is értelme összehasonlítani a kettőt. Ha valaki a haverjaival/barátaival akar szórakozni, akkor ez egy teljesen jó választás. Ha valaki zenélni akar, akkor nyilván hangszerben gondolkozzon, ne játékban.
IDDQD A game over halála 2012.03.06 07:36:00
Minap meséltem Tylernek, hogy felhúztam magam egy XBLA-játékon. Letöltöttem a Radiant Silvergun remake-jét, és kipróbáltam, de már a második pályán meghaltam – és utána kezdhettem az egészet elölről. Mire Tyler szeme felcsillant, mintha Mariót látta volna Zeldával…..
Mortician 2012.03.06 09:43:08
@thinkEdem: Na, mondjuk a Neverhood esetében a haláleset minden volt, csak nem váratlan... Engem is belevitt a kíváncsiságom a rosszba. :)

Az utóbbi években a Dead Space 2 próbálkozott meg egy úgynevezett Hardcore móddal, amiben nem voltak checkpointok és csak 3 mentési lehetőség állt rendelkezésre. Rég nem izzadtam olyan sokat egy bossfighttal, mint akkor.
"Kalandjátékok: a stílus, ami mára csak az emlékekben, az álmokban és Németországban létezik" - Tim Schafer márpedig tudja, miről beszél, hiszen tettestársaival ő követte el a kilencvenes évek elején minden idők legjobb kalandjátékait. Nevéhez fűződik a LucasArts…..
Meglehetősen gyorsan lerendezhető vita jellemzi a játékokban szereplő nők helyzetét: aki nem megmentésre szorul, hanem főszereplő, az is minimum szexszimbólum. Ezért is üdítő a Rockstar vadnyugatosdija, a Red Dead Redemption, hiszen bár ott is számos olyan fehérnép akad, aki egy…..
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
Mortician 2009.10.30 12:48:16
@freddyD: Tőrt kell a ládával párosítani, kapsz egy kulcsot az nyitja a szomszédos szobát. Ott találsz egy jegyzetet azt elolvasod, utána kimész és a falon van a hajót ábrázoló festmény odamész és nyomsz egy space-t.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.10.26 10:11:32
Bár második része nem lesz a Winthorp-nak, Mortician nevű kommentelő rájött, milyen agyament baromsággal lehet továbbmenni, úgyhogy lesz majd egy kiegészítő videó. Csak így külön és gyanítom jó sok részletben, mert pár perccel később, megint elakadtam. Őrület ez a játék…..
Mortician 2009.10.26 22:49:38
@DraVIDA: Ki az a Laci? Én biztos nem... :D
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
Mortician 2009.10.22 15:44:30
@freddyD: Az az én érdemem, PIZZADOX csak átmásolta ide, az előző poszthoz írtam le... :D
Mortician 2009.10.22 17:46:07
Mortician 2009.10.22 21:09:31
@freddyD: Nincs semmi, van ilyen... :D
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Mortician 2009.10.21 23:32:31
@freddyD: Unalmamba letöltöttem egy demót és sikerült továbbjutnom. Hihetetlen, de mégis kell használni legalább egy tárgyat, amit találsz. Momentán a fáklyát kellett használni abban a szobában, ahol középen az a sárga folyadékos üreg volt. Közvetlenül az ajtó mellett van egy-egy fáklya, az egyik ég a másikat meg neked kell meggyújtani a táskában lévő fáklyával, akkor kinyílik az az ajtó, amit a videóban is mutattál. Ott találtam egy chaingun-t(!) és miután leugrottam az onnan nyíló szobában lévő üregbe véget ért a demó... xD