Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bidzsibj

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Tovább folytatódik a hullámvasutazás a táblázat elején, és eközben kezd beállni a végén az a massza, amelyik ki fogja termelni azt a három szomorú csapatot, amelyek augusztustól a Championshipben kergeti a labdát. A forduló tíz meccséből kilencen olyan eredmény született, ami…..
Megint úgy kellene kezdenem, hogy És akkor Valdes beesett a kapuba Bellamy fejesével, és Marci ezen jól berágott. Merthogy születésnap van már megint, és ilyenkor úgy szoktuk kezdeni, hogy megemlítjük a blog születésének okaként is felfogható potyagólt a Golfütők Éjszakáján.…..
A sors úgy akarta, hogy több szeánszot is megtekintsek a hétvégén a zátonyon zajló atlétikabajnokság aktuális futamaiból, így nem állhatom meg, hogy erős videós segédlettel, az outsiderség puha takarója alá rejtezve ne osszak meg néhány meglátást. Annál is inkább, mert van…..
Ezúttal bennszülött (native) szurkolókat kérdeztünk a tizenhárom gólt hozó, igazi meglepetés nélküli játéknapról, mely három csoportban továbbra sem válaszolta meg egyértelműen a legfontosabb kérdéseket. A D jelű szatyorban már csak az EL-ért megy a harc, de a többi…..
Moszkvában már javában nyüstölik egymást az érintettek a játéknap kevés érdekes meccse közül az egyiken, a másikon, Bordeaux-ban a szokásos időpontban kezdi meg a Bayern München idegeinek borzolását a Juventus, és a francia bajnok. A Wolfsburg az első német továbbjutó lehet…..